Boho chic…

toms

Sedím na pláži s nohami v piesku, vychutnávam si šum mora, príjemný vánok a vedľa seba mám rozčítanú už v poradí tretiu knihu. Na štvrtý deň dovolenky je to tak akurát, nemyslíte? Teraz som si so sebou zobrala pre zmenu aj počítač, aby som sa s vami mohla podeliť o tieto preddovolenkové fotky. Vznikli deň pred odchodom, keď som sa vydala na trh nakúpiť čerstvé ovocie do tartaletiek, ktoré som s ďalšími piatimi druhmi dobrôt pripravovala na kamarátkinu svadbu.

Obliekla som si sukňu, ktorú mám už nejaký ten rok (kto si ešte pamätá tieto moje amatérske fotky spred štyroch rokov? :) ) a biely vyšívaný top. Ten je ešte starší, pretože som ho zdedila po mamine a nosím ho čoraz radšej. K tejto trošku hipisácko-bohémskej kombinácii mi výborne pasovali nové Tomsky. Nikdy som nebola fanúšikom letných čižiem, no tieto kožené krásky sa mi nejakým spôsobom zapáčili. A viete čo? Sú pekne vzdušné, čiže v nich nie je vôbec teplo (toho som sa bála, pretože neznášam, keď mi je v topánkach príliš teplo) a sú pohodlné ako papučky. Naozaj. Ešte nikdy sa mi v topánkach na opätku nechodilo tak dobre ako v týchto. A očividne si to myslí aj moja mamina, keďže si ich požičiava čoraz častejšie. Ešte, že máme rovnakú veľkosť :)

toms2 (2) toms3

skirt-NY / top-my mum´s old one / shoesToms via Urbanlux

Ako sa vám páči tento môj outfit? A čo hovoríte na čižmičkové Tomsky?

Tak ja idem pomaly pokračovať v užívaní si talianskeho slnka, teplého mora a ďalších dovolenkových radostí a vám ešte raz pripomínam, že na zapojenie sa do súťaží TUTUTO máte už iba 2 dni!

Fotil môj milý na #môjolympus.

                  

4 thoughts on “Boho chic…

  1. Mne sa najviac páči tá sukienka :) A takéto topánky mi na leto tiež vždy prišli nevhodné, aj keď sa mi teda veľmi páčia. Ale čoraz častejšie sa stretávam s tým, že v nich nie je tak teplo ako sa môže zdať tak im nakoniec možno podľahnem aj ja :D
    Uži si poriadne dovolenku a snáď bude aj nejaký dovolenkový post.

    Blonďavá Potvora

    Like

Napíš komentár