TAMMI

1

Pamätáte ako som vám ešte v decembri hovorila o projekte Tammi? Tak už máme hotovo! Vymyslené, schválené, vybraté, nakúpené, zariadené a dodekorované. Všetko (až na plánovanú betónovú stenu za kuchynskou linkou) je na svojom mieste, a tak mal koncom apríla “náš” byt deň otvorených dverí. Ak by sa dalo, hneď sa tam sťahujem! Podľa mňa tá škandinávska kombinácia svetlých farieb, dreva, geometrických vzorov, žltých akcentov a hravých doplnkov pôsobí naozaj príjemne a útulne. V mojej réžii bola predovšetkým vstupná časť, ktorá korešponduje aj s pôvodným moodboard-om, aha! Vyhrala som sa hlavne s obrázkami a dekoráciami, pričom nábytok zostal minimalistický a funkčný – veľká skriňa, zrkadlo, jednoduchý stolík, vešiak na kabáty a stolička. Myslím, že do predsiene toho viac netreba.

5 42

Počas celého dňa otvorených dverí sme mali každá aj svoj workshop. Jaja kreslila na tašky a vankúše, Babô mala odborné prednášky na architektonickú nôtu a ja som (nečakane) zdobila kapkejky. Bola to zábava a keď boli náhodou všetci návštevníci vnútri v byte, užívali sme si krásne počasie a slnili sa na lehátkach :) Jediná škoda je, že tam nemôžeme bývať (no aspoň sme tam takto pekne zvečnené).

6

fotila som na Olympus PEN E-PL7  a širokoúhle fotky som si požičala z oficiálnej galérie 

Tak čo hovoríte na finálnu podobu celého bytu? Ktorá časť sa vám najviac páči? Viete si predstaviť, že by ste v ňom bývali? A brali by ste nás ako bytové dizajnérky?

Ďakujem YIT za skvelú príležitosť, ako aj za to, že nám nechalo (relatívne) voľnú ruku a ja sa už teraz teším ako si raz budem zariaďovať vlastný bytík (pričom si určite nechám poradiť aj od šikovnej Babô, ktorá celý proces zachytila na analóg, aha!)

Majte krásny víkend!

                

5 thoughts on “TAMMI

Napíš komentár