na návšteve v F&F…

Nechce sa mi veriť, že to je už mesiac čo som bola na veľmi milej návšteve v šourúme F&F. Síce to na začiatku vyzeralo, že tam ani netrafím, no po asi 15 minútovom hľadaní (pričom ma poslali z jednej budovy do ďalšej a odtiaľ na opačný koniec ulice) som konečne našla ten správny vchod, ktorý ma doviedol do nablýskaného sveta plného krásneho oblečenia, doplnkov a kvetov. Prezrela som si najnovšie kolekcie, ochkala nad kožušinkami, mäkučkými svetríkmi, trblietavými šatami, pastelovým kabátom, midi sukňami, brokátovými nohavicami, nočnými košieľkami či rozkošnými vianočnými pyžamami. A nesmiem zabudnúť ani na skvelý výber topánok – tie sa mi v Tescu páčia skoro vždy. Mám odtiaľ napríklad aj tieto obľúbené lakovky (obuté ich mám aj tu či tu), ktoré sú v skvelom stave už asi štvrtú sezónu a tajne dúfam, že sa s nimi nikdy nebudem musieť rozlúčiť. Ďalej som si túto značku obľúbila aj pre jej skvelé basic kúsky za prijateľnú cenu. Naposledy som tam hromadne vykúpila všetko tmavomodré a vzorované. Pruhovanú sukňu ste na mne mohli vidieť tu a bodkované šaty zase v tomto outfite. Inak najnovšie ulietavam aj na ich Home sekcii. Tie vankúše, sviečky, obliečky, rámiky, vázičky (aj s tou kyticou na prvej fotke, prosím!), utierky, tanieriky či pomôcky na pečenie by som mohla mať aj všetky… 
Čo vy a F&F? Máte od nich nejaký obľúbený kúsok? Zvyknete vôbec v Tescu nakupovať aj oblečenie? 
Videli ste už ich najnovšiu kolekciu? Čo vás v nej najviac oslovilo? 
A povedzte mi či vás takýto typ článkov baví, prosím!
Ja ešte raz ďakujem celému tímu F&F za pozvanie a veľmi milú návštevu.

8 thoughts on “na návšteve v F&F…

  1. F&F ma super oblečenie :) Jediné čo mi však veľmi vadí, je to, že si tam na Jar kúpim topánky za 25 € a keď skončí jar, dajú ich do akcie za pár € :( Už sa mi sstalo, že ich zlacneli na 5 € . V sezone si už teda moc nekupujem a vo výpredajoch toho moc kúpiť už nestihnem :(

    Like

  2. Krásne veci ! :) Z F&F si kupujem oblečenie a naposledy som si tam kúpila krásne topánočky v béžovej farbe a vydržali už aj dážď a nedobré podmienky, čo som vôbec nečakala a bola som z toho prekvapená :) F&F má super kúsky !
    COLORFUL THOUGHTS

    Like

  3. majú to tam veľmi pekne urobené…a hlavne dobré svetlo! čo je občas problém v rôznych showroomoch:D
    ináč sa mi páči ten chlpatý kožuch farebný, veľmi pekný kúsok
    aj ten farebný kabát čo si ho linkovala v lčánku je superácky- ja mám v poslednej dobe nejakú úchylku na farebné kabáty:D už mám doma oranžový a baby blue:

    Like

  4. Já v FF nakupuji moc ráda! Mají skvělé kousky z kvalitních materiálů a hlavně skvělé slevy! Mám od nich bílou midi sukni s průhledným pruhem asi za 300 Kč nebo ponožky s kočičím fotopotiskem :)

    Like

Napíš komentár