PRÁÁG POPRVÉ…

Fotiek mám neskutočne veľa- za tie štyri dni asi 500. Takže postupne vám to tu budem dávkovať. Čo vy na to?

Keď si teraz prezerám tie fotky, je mi ľúto, že prázdniny sú u konca (o necelých 14 hodín budem znova v škole – no nehovorím, že sa neteším..ale aj tak). A toto momentálne počasie ma neskutočne štve. A ubíja! Veď to čo sa tam robí??

No, ale vráťme sa k Prahe!! Bola som tam na štyri dni pred dvoma týždňami. A musím povedať, že je NÁDHERNÁ!! Naozaj ma očarila…a chcem sa tam čo najskôr vrátiť.


Keby som si nebola zabudla krokomer (jasné, že zostal na stole!!) mohla by som vám povedať presný počet prejdených kilometrov…no bolo to určite niekoľko dobrých desiatok. Tak veľa som sa nenachodila už neviem ako dlho! No stálo to za to! Videli sme (skoro) všetko možné aj nemožné.

Tak tento obchod s farebnými kravinkami od výmyslu sveta ma nadchol!! Obchytkávať a prezerať si tie rôzne krásne pomaľované sarapatičky by som mohla donekonečna =)


Ale zo všetkého najviac sa mi pozdávala neustála prítomnosť zelene. Také veľkomesto a park je odvšadiaľ len na skok. To by sa mi páčilo. Parkovú kultúru ja rada =)




S oblečením sa nedalo nejako veľmi špekulovať a vymýšlať. Hlavne to muselo byť niečo pohodlné a praktické na celodenné chodenie. Ale zase nezabúdať na vizuálnu stránku =)
Ja som vsadila na jednoduché voľné triko…béžové nohavice (bratislavský úlovok..pamätáte?), ktoré som mierne vyhrnula, nejaké sačko, balerínky, a taška krížom cez telo- aby som mala voľné ruky.






to be continued…

želám veľa úspechov (nielen) v školských laviciach!!

By the way: včera som bola v Brne, a hneď ráno v kaviarni som stretla Sab (neonmist.blogspot.com) a neskôr v Olympii som zazrela Mambulu a zdá sa mi, že aj PokeBoop…to ja len tak…všetky vyzerali super..a veľmi sympaticky…no bola som s kamoškou, ktorá o blogu nič netuší..takže prihovorím sa nabudúce =)

17 thoughts on “PRÁÁG POPRVÉ…

  1. súhlasím, praha je skvelá a tiež by som sa tam rada čo najskôr vrátila, je tam určite oveľa viac možností ako tu, čo sa týka všetkého :D
    a veľmi ti to tam pristane, a to sačko jee skvelé ;)

    Like

  2. By som sa chcela spýtať na akú školu chodíš? kedže začínaš ako vysokoškoláci no máš 17 a to je skôr stredoškolský vek. Vďaka za odpoveď ak ti to nevadí :)

    Like

  3. dakujem dakujem

    nina: nevahaj a bez sa tam pozriet…stoji to za to!

    G.: to sacko je moje oblubene =)

    Nicol: tie leginy co mam na fotke nie su leopardie =) ale mam aj take..cize je mozne ze mame rovnake..no tieto su s takym geomtrickym vzorom..niekedy davno som ich tu uz mala =)

    Dada: no ja chodim na gymnazium..lenze bilingvalne..ale zaciname uplne normalne..zajtra…mozno ta pomylilo tych 14 hodin a ty si si myslela ze dni =) ..takze idem do stvrtaku na gympli…uz zajtra!! =) a jasne ze mi to nevadi =)

    Like

  4. Začnu výčtem co všechno se mi líbí: krásné námořnické sáčko, úžasné červené balerínky, jo a máš moc zajímavý tvar obličeje :)

    Mambule.blogspot.com—->sleduj mě! :D

    Like

  5. dania…tvoje prianie mi je rozkazom…objavila som grif ako to vylepsit..a uz je to ocividne lepsie..ziadne stvorceky dufam…takze enjoy =)

    a foly: ano videla som ich =)

    Like

Napíš komentár