CET INFINIE EST FINIE…


Ciao bambini!! Dnes som písala poslednú písomku, tak je hádam pochopiteľné , že ma chytá prázdninová nálada (u mňa spojená s neodmysliteľnou taliančinou, pretože Italia je proste náš favorit =) Tieto posledné týždne boli vážne teror, do ktorého bohužiaľ blog nezapadal. Ale už je to za nami a my to môžme bez problémov roztočiť.

Fotky sú myslím z minulého týždňa (alebo z toho predtým?…to mám vážne výpadky pamäte?)
Bola to proste jedná slnečná nedeľa, ktorú som strávila v kruhu skvelých ľudí. A asi netreba viac naznačovať, myslím, že ´to´rodinné hobby je viac než jasné (a že my to vieme aj inak vám ukážem neskôr)


Tak sa kochajte mojou červenou sukničkou (ktorá bola mimochodom tiež jeden výhodný lup -povedala by som že 50centov maximálne) a vstrebávajte lúče slnka (aj keď momentálne iba z fotky)






Ja sa musím teraz utekať rýchlo zbaliť, pretože zajtra vyrážame na ďalšiu veteránsku akciu. Takže cez víkend ma tu neuvidíte. Majte sa fajn a prázdninujte aj za mňa, pretože môj program spočíva mimo iné aktivity aj v tom, že musím prečítať Jozefa Maka a Živý Bič (veď predsa bez prečítanej literatúry by som nemohla mať jednotku zo slovenčiny!! -názor našej skvelej slovenčinárky-…tak to doháňam na poslednú chvíľu )


Inak objavila som na svojom foťáku funkciu samospúšť (ja viem, že som veľmi ´technický typ´…keď ja som si naozaj myslela že môj foťák túto schopnosť proste nemá)

Idem sa ja ponoriť do tých kníh…a vy sa môžte tešiť na nové príspevky, pretože fotiek mám v rukáve ešte celkom dosť…

Vaša red-skirted Reb…

20 thoughts on “CET INFINIE EST FINIE…

  1. Miluji kombinaci modré a červené..Bože,jsi smyslná žena<3...
    Nenašla jsem nic, co se mi na tvém outfitu nelíbí, jelikož námořnické proužky letí,vyzerá to užasně:)
    V tom outfitu mi přípomínáš Christinu Aquileru:)myslím, že z videoklipu-Candy man:)

    Like

Napíš komentár