THE EARTH IS TURNING ROUND AND ROUND

Viva la cultura! Školské povinnosti sú tento rok už definitívne ukončené. To znamená že začali prázdniny. Trikrát hurá! A to znamená čo? Viac času na zábavu a aktivity s ňou spojené. Tie kultúrne obľubujem obzvlášť.


Včera som sa zúčastnila vernisáže výstavy študentov strednej umeleckej školy a musím povedať, že niektoré ich výtvory ma naozaj veľmi zaujali. Človek by ani nepovedal, že títo mladí ľudia sa naplno venujú umeniu len 1 či 2 roky. Ale keďže na týchto oficiálnych uvedeniach býva celkom dosť ľudí , teším sa , keď si výstavu niekedy na budúci týžďen prejdem v znovu ale v kľude.
Sľubujem, že poskytnem lepšie, kvalitnejšie a väčšie množstvo fotiek. Pretože zaručene JE čo fotiť!



No a čo som si na túto príležitosť vzala na seba? Cez víkend som obohatila svoju (už mierne vo švíkoch praskajúcu) skriňu o jedny krásne šaty. Jednoduché čierne mi ešte chýbali a tieto majú k tomu všetkému krajkový vrchný diel. Bola to ďalšia výhodná kúpa (veď inak ani nenakupujem!). Šaty stáli prosím pekne 2,95e


Doplnila som ich srdiečkovými silonkami, ktoré som proste musela vyskúšať! Ešte teraz sa z nich teším. No a samozrejme nesmie chýbať obľúbená taška, šatka na krku a bundička a môžme vyraziť.



A čo vy a rôzne takéto kultúrne podujatia?

17 thoughts on “THE EARTH IS TURNING ROUND AND ROUND

  1. milujem kultúru :)))a teraz sa to podujatiami len tak hmýri… tak teraz sa môžem kultúrne vyžiť :)))
    a tie okuliare na prvej fotke :)) super!

    Like

  2. Stále slintám nad tvojí kabelou.
    Co se týče kultury, minulý týden v Praze skončily klauzury na Akademii výtvarných umění, kde jsem se také byla podívat dvakrát – podruhé sama, abych to lépe vstřebala.
    Hezké prázdniny! .))

    Like

  3. Nekedy nejde ani o to, kolko to clovek studuje ale skor, aky ma k tomu pristup a citenie, ja som bola naposledy na vystave 50vyrocie talianskej mody a stym bola spojena aj vystava Aniko Palovej a ta bola vyborna, teraz ma napadlo, ze mozno by som o tom, mala napisat aby si to islo pozriet viac ludi:)

    Like

  4. super outfit,ty saty jsou krásné,jen příště bych si k nim asi nebraal ten šátek:))
    mám ráda tvorbu mladých umělc.nekteré veci jsou super nápadiré:)

    Like

Napíš komentár