DEAR SUMMER… I MISSED YOU SO MUCH

Je mi teplo! Konečne! Ten pocit, že sa ráno zobudím do slnečného dňa s teplotou okolo 30 stupňov a idem do školy na bicykli iba v tielku a je mi príjemne s ´větrem ve vlasech´ mi už naozaj veľmi chýbal. Leto dorazilo a mne už len zostáva dúfať, že tak skoro neodíde. Je to naozaj príjemná zmena po tých dlhých upršaných týždňoch (aj keď som vyzbrojená štýlovými gumáčikmi)…a veľmi ľutujem ľudí, ktorých postihli povodne. Muselo to byť naozaj strašné. Ja si to ani neviem predstaviť a už len ukážky v správach mi stačili.


No a čo som si do takéhoto krásne slnečného dňa obliekla ? Hlavným bodom je mať toho na sebe čo najmenej, pretože naša krásna škola sa v takéto ročné obdobie mení na dosť výkonnú saunu…takže sa všetci odhaľujeme =) Áno, aj ja dávam na obdiv moje ´úžasne´ biele nohy…no a čo ? Veď nemusíme byť všetci vysolárkovaní. To ja si radšej počkám na opekanie sa na pláži (ktorej sa mimochodom už teraz neviem dočkať) Rátam dni do konca školy…už len prežiť tento a následujúci týždeň (ktoré sú preplnené písomkami…veď všetci chcú na konci roka doháňať a opravovať) a potom nám bude hej ! =)


Stále iba zahováram, tak prejdime konečne k veci! Dnes som po roku vytiahla moje krásne námornícke šortky privezené minulý rok z Francúzska. Keď som ich objavila v jednom zapadnutom obchodíku za cenu niečo okolo 2,5 eura bola som nadšená. A nadšená som dodnes…musím sa priznať že aj ohlasy okolia boli viac než pozitívne, čo ma naozaj veľmi teší.
Do nich som zastrčila biele tielko s ´flakónikom´(celé vám ho určite ukážem neskôr), na nohy momentálne najobľúbenejšie gladiátorky a outfit je na svete !







Dnes som na mojej nákupnej ´prechádzke´ukoristila rifľovú košelu. Síce si v nej prídem trošku ako Bořek Stavitel, no niečim ma zaujala a odniesla som si ju zo sebou (veď za tú cenu : 2,95e)

A potom som natrafila na jednu absolútne úžasnú vec : srdiečkové silonky!! Konečne dorazili aj k nám a za viac než príjemnú cenu (rozmýšľam, či si nemám ísť kúiť ešte jedny…pre istotu =)


A učila som sa štýlom ´nalakujme si nechty´ =) na chémiu a francúzsku fyziku som naozaj nemala náladu…aj keď si to asi budem musieť ísť aspoň pozrieť =(

Tak mám momentálne na rukách fialovo-ružový a na nohách koralový lak. Tieto tri sú moje posledné úlovky a mám z nich radosť. Niečo ako kvázi Jade som už vyskúšala a farba sa mi naozaj páčila, koralový mi na rukách vydržal týždeň, čo je skvelé a uvidíme ako to bude s tým fialovým, ktorému bohate stačí jedna vrstva…

Mám ešte celkom dosť fotiek, ktoré by som vám chcela ukázať, no momentálne mi je už len pri pohľade na dlhé rifle a koženú bundu teplo….tak niekedy nabudúce =)

Majte sa dobre…chytajte bronz….a užívajte si to!!

35 thoughts on “DEAR SUMMER… I MISSED YOU SO MUCH

  1. Áno, uznávam. Takého krásne šortky som nevidela ani nepamätám. Naposledy asi v klipe Christiny Aguilery.
    Sú jednoducho hot.

    cafe-deja-vu.blogspot.com

    Like

  2. Ten top vypadá skvěle! Na takové šortky moc nejsem, ale tobě sluší…škoda jen, že nejde vidět celý obrázek trika, i když to byl zřejmě účel. =)

    Like

  3. dakujem…a vsetky pochvaly sortkam odovzdam,nebojte =)

    Lole: mne sa tiez paci cely obrazok a urcite sa tu este objavi

    Foly: v zdravom tele zdravy duch predsa =) ano chodim do skoly na bicykli…mam v plane vam ho tu predstavit pretoze sa mi neskutocne paci…ja naozaj milujem city bike-y =)

    Like

Napíš komentár