nabitý deň v x-bionic sphere

aKeď mi prišla pozvánka na blogerský deň v x-bionic sphere, hneď som kontrolovala diár a akonáhle som zistila, že mi daný termín úplne vyhovuje, mohla som sa začať tešiť a plánovať čo si oblečiem. Priznám sa, že dovtedy som ten areál, ktorý sa nachádza iba kúsok od Bratislavy – v Šamoríne nenavštívila a ani ho veľmi neregistrovala, no keď sme tam ráno v deň dé spolu s Miškou a Agátou vystúpili, ocitli sme sa ako v inom svete. Privítala nás neprehliadnuteľná socha bežiaceho koňa a hneď vtedy mi docvaklo, že tam bude pravdepodobne všetko podobne veľkolepé. A nemýlila som sa! Náš nabitý program začal welcome drinkom v novootvorenom hoteli, odkiaľ sme sa v štýlovom golfovom vozíčku vydali na prieskum celého komplexu. Keďže rozloha areálu je viac než 100 hektárov, štvorkolesový tátoš nám prišiel viac než vhod. Obehli sme na ňom špičkové športoviská s vybavením pre celkom 27 olympijských športov, videli nádherné stajne, jazdiarne, dostihové dráhy s tribúnami, žiarivo modrý atletický okruh, ktorý sme si s Agátkou aj na chvíľu vyskúšali (a tvárili sa pri tom ako vrcholové športovkyne :D), trojposchodové fitko, v ktorom sa konajú skupinové lekcie pre malých aj veľkých či aquatic sphere – rozľahlú zónu s vnútornými aj vonkajšími bazénmi, toboganmi a wellness oázou. Na wellness bolo v ten deň veľmi horúco, a tak sme si vyhliadli pohodlné lehátka kúsok od bazéna a s dievčatami (a pár drinkami) sme to tam ešte pred obedom celkom roztočili. Vyhnal nás odtiaľ až hlad, ktorý sme zahnali výborným jedlom v jednej z miestnych reštaurácií. Po výdatnom obede sme si vychutnali úžasnú domácu zmrzlinu (mali aj môj obľúbený mangový sorbet, ktorý bol úplne perfektný!), nafotili zopár fotiek na dostihovej tribúne, navštívili náramne pohodlné a pestrofarebné tuli kino (tlieskam autorovi tohto nápadu! je to naozaj skvelé! kiežby boli podobné vaky na sedenie/ležanie v každom kine…) a zvyšok slnečného popoludnia strávili v bazéne. Bol to naozaj vydarený deň a je mi jasné, že som tam nebola naposledy! Do konca prázdnin tam určite musím zobrať aj môjho milého…a2              tie skvelé maxišaty mám odtiaľto a sandálky som si požičala od maminy               OLYMPUS DIGITAL CAMERAa3OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_9628a6a7a8a9 (2)OLYMPUS DIGITAL CAMERAa10a11OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Počuli ste už o x-bionic sphere? Chystáte sa tam / boli ste tam už?  Páčilo sa vám? A čo hovoríte na moje postrehy?  Čo vás zaujalo zo všetkého najviac?

P.s: Už o dva týždne sa tam koná veľkolepé trojdňové vyvrcholenie letnej sezóny s nadupaným programom pre deti aj dospelých – okrem svetového triatlonu Challenge Šamorín sa môžete tešiť aj na kopec atrakcií, koncertov, športových exhibícií či leteckú show pilota Red bull air race. Vstup je zadarmo, tak ak budete mať cestu okolo, určite sa tam zastavte alebo si naplánujte výlet – myslím, že to bude stáť za to!

P.p.s: Bolo na čase prebudiť blog z letného spánku, tak sa teraz pripravte na záplavu článkov! Sľubujem, že sa budem snažiť prispievať čo najčastejšie. Držte mi palce! Čoskoro sa opäť vidíme/čítame!

                

– tento článok vznikol v spolupráci s x-bionic sphere –

3 thoughts on “nabitý deň v x-bionic sphere

Napíš komentár