červená čiapočka

AA4

Ahojte! Dnes tu mám jeden outfit, na ktorý som musím sa skromne pochváliť celkom pyšná. Mám pocit, že ma úplne vystihuje (tá sukňa, pruhy, červená, Paríž na mikine…) a cítila som sa v ňom naozaj veľmi príjemne. Je ešte z neupršanozasnežených dní (do toho aktuálneho nečasu ani nemám chuť vychádzať a najradšej by som zostala celé dni v posteli, čo mi vlastne v rámci písania bakalárky dosť vyhovuje) a musím povedať, že na to ako si oblečiem túto pruhovanú sukňu som sa tešila odkedy mi prišla. Minulý týždeň som čakanie na tropické teploty s víziou kombinácie s vysokými sandálikmi, ľahkým topom a listovou kabelkou trochu urýchlila a vymyslela tento styling do chladnejších dní. Namiesto holých nôh silonky a obľúbené oxfordky, k tomu sivá mikina s (parížskym!!) nápisom, křivák, červená kabelka, trpasličia čiapka a šál, ktorý ma vždy zaručene udrží v teple a videli ste ho na mne už asi trilión krát.

Na móde a kombináciách všemožných kúskov ma najviac baví to, že je to zábava. Kombinovať pruhy s bodkami (napríklad takto), červenú so zelenou (ako ja 3 roky dozadu) či káro so zvieracími vzormi (nejako takto). Netreba sa toho báť a je dôležité užívať si to naplno. Keď už sme pri tej zábave, tak vám musím povedať, že skupina MOL rozbehla súťaž s podtitulom “Zabávaj sa naplno. Pracuj naplno.”, ktorá je super príležitosťou pre všetkých šikovných študentov. Freshhh 2015 je skvelou možnosťou získať skúsenosti, vylepšiť si CV, vyhrať slušné prachy a možnože aj rozbehnúť sľubnú kariéru. Takže ak vás to zaujalo, neváhajte, pretože prihlásiť sa môžete už iba do piatku 3.4. Držím palce!

AA1 AAAA2 AA3

skirt, sweatshirtRomwe / jacketSheinside / scarf-second-hand / beanie-H&M / bagJej.sk / shoes-F&F

Tak ako sa vám páči táto kombinejšn? Myslíte, že môžem nosiť podobné čiapky? Vždy som mala pocit, že mi nepristanú a vyzerám v nich nejako takto :)

P.s: Budem naozaj rada ak ma podporíte svojim hlasom v Blogerovi roka a pomôžete mi dostať sa do finále! Ďakujem!

                

14 thoughts on “červená čiapočka

  1. Super článek. Právě takovéto outfity – dívčí se sukní – mi teď u tebe na blogu hrozně chybí. Těším se na léto, až jich bude víc :D

    Like

  2. Krásne! Opäť :) Rada by som sa ťa spýtala kam konkrétne do sekáčov chodíš.. Ja osobne milujem Textile House, ale pripadá mi, že asi nechodím na tú správnu adresu, lebo ty máš vždy brutálne vychytávky! Takže ak to nie je tajomstvo..?

    Like

  3. :D rozhodně nevypadáš jako šmudla ale je to pěkné přirovnání, outfit se mi moc líbí, vždycky se mi líbí když jsou v outfitu dvě věci slazené do stejné barvy, nemusí to být ani kabelka a boty, ale prostě dvě věci které to krásně spojí dohromady ;) možná ta bundička to dělá takové mohutné ale chápu že to bylo kvůli počasí

    Like

  4. Rebeko, prosím tě, mohu se zeptat na tu bundičku ze Sheinside? Uvažuju o koupi. Poradíš, jakou vzít velikost? A jestli kvalita stojí za to? Moc děkuju.

    Like

    • určite sa môžeš opýtať! mám svoju normálnu veľkosť (S) a je mi úplne akurát! a čo sa týka kvality, tak je podľa mňa naozaj dobrá! na dotyk je bundička veľmi príjemná a ja ju nosím najradšej zo všetkých, takže ak môžem, určite odporúčam :)

      Like

  5. Ahoj Rebeko,
    tak asi jsem jediná, ale mně se to tentokrát moc nelíbí. Mám ráda kombinace, jež občas některým přijdou divné (puntíky a proužky, kytičky a proužky, sportovní a elegantní), ale toto se mi nezdá …
    Je to na mě moc “velkých” věcí (sweatshirt, šála, čepice a sukně) dohromady a připadáš mi v tom ztracená a “utopená”. Asi to je zejména tou sukní, možná kdyby byla kratší, nebo jsi měla hodně vysoké podpatky (a pak tedy určitě bez té čepičky), ale takto nevím. Ale toť jen můj názor! Jinak jsi moc hezká holčina řada Tvých outfitů se mi moc líbí.
    Šárka

    Like

Napíš komentár