crochet & leather

Ahojte! Posledné dni sa u mňa niesli v celkom hektickom znamení práce, pečenia a stylingu, ktorý som pripravovala pre módny editoriál najnovšieho čísla magazínu La Femme. Jemný teasing ste už mohli vidieť tu alebo na instagrame, no vo foťáku mám materiál aj na menšie backstage video, takže keď ho postrihám, určite vám o tomto úžasnom zážitku napíšem viac! Zatiaľ vám chcem ukázať tento outfit z minulého týždňa. Nestáva sa často, že by som mala chuť na vysoké topánky, no tieto minimalistické sandálky ma očarili natoľko, že som sa v nich vybrala do ulíc dokonca už párkrát za sebou. Veľmi mi vyhovuje ich výška nížka (nie sú to žiadne zabijácke kilometrové podpätky ani platformy), vďaka ktorej sa v nich dá pohodlne chodiť  (aj na vzdialenosti väčšie ako 50m) a vydržať viac než 10 minút. A o ich univerzálnosti či kombinovateľnosti už ani nehovorím! Tentokrát som stavila na romantické háčkované šaty, ktoré som si kúpila presne takto pred rokom na výlete v Prahe (pamätáte si môj cestovateľský denníček?). K nim som si zobrala koženú bundičku, obľúbenú kabelku a tie sandálky. Takéto kontrasty (materiálov/farieb/štýlov) ma bavia. A cítila som sa v tom tak žensky! Niečo na tých opätkoch bude…
šaty-Tally Wejl / bunda, topánkySheinside / kabelka-JEJ.sk
Ako sa vám páči tento outfit? Čo hovoríte na sandálky?
 A ako často nosíte vysoké topánky? Sporadicky ako ja alebo pravidelne?

18 thoughts on “crochet & leather

  1. Velmi pekne! Zbožnujem kombinaciu romantickych šiat a koženej bundy :) a topanocky skvele! Ja som si teraz kupila v Stradivariuse na podobnom nižšom opätku a uz len tych “par milimetrov” a klopkanie navodí ten sexi pocit:))))

    Like

  2. Joooo! Miluju kombinace něžných šatů a křiváku, takže ses mi velmi strefila do vkusu :) A ty botičky, ty jsou! Věřím, že se v nich dá chodit. Já podpatky nenosím skoro vůbec, když už, tak platformu :)

    Like

Napíš komentár