vyhrajte piknik!

Pamätáte ako som prednedávnom  básnila o tandemovom bycikli? Tak sme minulý týždeň neodolali a požičali si ho znova. Tentokrát sme sa previezli do parku, zaparkovali pod stromom, rozprestreli deku a užívali si okrem krásneho počasia aj dobroty, ktoré som napiekla. Makrónky s karamelovým krémom, na ktoré som doteraz pyšná, pretože sa mi podarili ako ešte nikdy. Niektorí ochutnávači dokonca tvrdili, že môžu smelo konkurovať tým parížskym, čo je pre mňa tá najväčšia pochvala. Po makrónkach sme sa kŕmili kapkejkami, pozorovali oblohu a koruny stromov, fotili na polaroid, hľadali zvieratká v oblakoch a popíjali šampanské s jahodami. Nakoniec sme padli vyčerpaním z toho ničnerobenia byciklovania a boli sme radi, že môžme len tak ležať a nasávať šampanské slnečné lúče. Všetko sme to zavŕšili chutnou kávou, ktorú som si nechala urobiť do nového skleneného KeepCup-u. Ten som si obľúbila ešte viac ako jeho plastového predchodcu. Nielenže má nový (a lepší!) uzáver, je ekologický a praktický, ale aj rozkošný, farebný, štýlový a káva v ňom vydrží oveľa dlhšie teplá ako v jednorázovom plastovom pohári, takže sa nemusíte báť, že ju budete mať vlažnú kým sa doveziete do parku a rozložíte deku. 
Vždy som túžila po takomto pikniku s koláčmi, šampanským, jahodami, no hlavne s Ním a som veľmi rada, že sa mi to konečne splnilo. Bolo to dokonalé, ale viete čo je na tom najlepšie? Že to  všetko môžete zažiť aj vy!

Áno! Až dvaja z vás môžu vyhrať piknikový balíček, ktorý som pre vás pripravila spoločne s Tandemom. Na čo všetko sa môžete tešiť a čo preto musíte urobiť?
1. Lajkujte Kapkejky od Rebeky a tiež stránku môjho blogu TU (ktorú dúfam, že už všetci sledujete tak či tak)
2. Kliknite na túto fotku, kde sa dozviete všetky potrebné inštrukcie (stačí jeden lajk, nebojte)
3. A ak náhodou chcete tááááákto veľmi vyhrať, zdvojnásobte svoje šance zdieľaním fotky.
4. Začnite si plánovať koho zoberiete, čo si na piknik oblečiete a držte si palce!
Súťažíme do konca mája, kedy vyžrebujeme dvoch výhercov (jedného spomedzi lajkov a druhého zo všetkých zdieľaní príspevku). Tí si potom užijú Tandemo bicykel pre dvoch na pol dňa. K nemu vyfasujete krabicu s láskou napečených kapkejkov a makróniek odo mňa, deku, šampanské s jahodami a nič viac už naozaj nebudete potrebovať.
 sukňaFRS / košeľa, balerínky-H&M / náhrdelník-Lindex / silonky-F&F / taška na foťákVJ-style 
sklenený Keepcup BrewMabets / dobroty (kapkejky & makrónky)-homemade / tandemový bájsikl-Tandemo

Páči sa vám táto súťaž? Tiež radi piknikujete?
 Aké dobroty si najradšej nosíte do prírody? A čo hovoríte na môj piknikový outfit?
Užite si víkend (a choďte piknikovať)!

P.S: Ak chcete moje makrónky podporiť v súťaži (o sadu hrncov alias motiváciu naučiť sa lepšie variť), budem rada ak im dáte hlas TU (iba tam napíšte svoj mejl, na ktorý vám obratom príde správa, ktorou hlas potvrdíte). Ďakujem krásne!

18 thoughts on “vyhrajte piknik!

  1. Nádherné fotky!!! A ešte krajšie od teba, že dopraješ aj nám ostatným (teda aspoň dvom z nás, ktorí sme sa zapojili do Giveaway ;))
    P.S. Môžem mať otázočku ohľadom súťaže s dekoDoma? Šla som ti dať hlas a nakoľko rada varím a pečiem a svoje výtvory často aj fotím, rozhodla som sa tiež zapojiť do súťaže. Lenže po prečítaní podmienok som zistila, že účastníci musia byť občanmi ČR. Nevieš prosím ťa, či je teda možné súťaž vôbec vyhrať? Ďakujem :)

    Like

  2. Waaau..ako z filmu doslova!Davam si zavazok,ze ked prejde to hrozne skuskove obdobie,aj ja vezmem draheho na taky supis piknik!Aj ked,bez makroniek,zaaavis,ako to vies upiect?Podla akeho recetu postupujes?

    Like

  3. To vyzerá naozaj lákavo. Veeeeľmi by som chcela na piknik, skúsiť dvojbajk a tie tvoje dobrôtky a o všetko sa tu súťaží, ale keďže je to všetko v BA, tak nič :( Ale držím palčeky, nech to vyhrá niekto, kto si to poriadne užije. Článok ani nemusím komentovať zase úžasný :)

    Like

Napíš komentár