malý mix posledných dní | 3

najinfantilnejší suvenír / výborný obed v spoločnosti poľského Elle / nákup spodného prádla v F&F / pečenie narodeninových cupcakes
 
Ahojte! Prinášam už tretí mix mojich posledných dní, ktoré sa niesli (okrem tých bežných školsko-pracovných povinností) predovšetkým v duchu varenia, pečenia, oslavovania a bicyklovania, čiže presne tak ako to mám rada! Neverím, že to je už mesiac čo som svoje kapkejky predávala na Malom trhu, no odvtedy som ich už stihla pár upiecť aj na kamarátkinu oslavu narodenín a zajtra pokračujem v pečení na piatkovú párty. To len tak, aby ste vedeli, že sa z toho teším (a ak by ste chceli niekto napiecť, pokojne sa ozvite, budem len rada). Medzitým všetkým som ale stihla aj kopec iných vecí, ako napríklad výmenu letného šatníka za ten jesennejší, návštevu na VŠVU, zoznámenie s mojim novým bájsiklom (na ktorom mi už stihla dvakrát spadnúť reťaz…ehm), taký menší nákup v Tescu (a paradajky to neboli), či upečenie lievancov na nedeľné raňajky do postele. Suma sumárum sa mám fajn.
 báj báj letný šatník / palacinky+šľahačka+maliny / jedna z kapkejkového trhu / u Neho v ateliéri 
jogurt s broskyňou a piškótami na raňajky / pomarančovo-mangovo-mandarinkový bublinkový drink (ktorý sme zhodnotili ako také lepšie detské šampáňo) / cruiserík / nedeľné raňajky-lievance
 
Čo hovoríte na tento môj výber? A čo ste naposledy varili/piekli/nakúpili? Pochváľte sa…
P.S: Prišlo mi celkom dosť balíčkov…čo by ste povedali na menší new-in?

12 thoughts on “malý mix posledných dní | 3

  1. Většinou mě moc nebere, co si která blogerka cpe do žaludku, ale tyto tvoje fotky mě vážně baví.
    Krásně naaranžované a velmi lákavé! Hnedka bych si všechno dala :P

    retrokacenka.blogspot.cz

    Like

  2. Ponožky, nohavičky – musím na nákupy. Aj keď som si povedala, že ponožky začnem kupovať ako normálny ľudia jednofarebné žiadne volovinky, ale takýmto sa ťažko odoláva.
    Palacinky mňam.
    New-in. Áno, áno :)

    Like

  3. veľmi sa mi páčia tvoje fotky! úplne by som chcela vyskúšať tie cupcakes a na tie rozkošné ponožky sa musím aj ja ísť mrknúť do tesca. a new-in určite daj! som zvedavá!

    Like

Napíš komentár