v teniskách…

Nie je žiadnym prekvapením, že nie som teniskový typ. Pod pojmom tenisky totiž vidím spotené nohy, telesnú a nejakú tú túru (zarytí turisti teraz budú krútiť hlavou, ale keďže u mňa turistická obuv nehrozí, jednu túru do kopca a aj s výstupom na vyhliadku som zmákla dokonca v žabkách!). V milosti u mňa doteraz boli iba Conversy, no po pár mesiacoch poškuľovania (a obdivovania outfitov, v ktorých boli super zakomponované) sa mi zapáčili aj Vansy. Odkedy ich mám, odpor k teniskám s nimi úspešne prekonávam a mám chuť kúpiť si skejt. No dobre, tak skejt možno nie, ale ďalšie tenisky do zbierky áno. Tentokrát bežecké. Nejaké tipy na pekné bežecké tenisky? Zdôrazňujem parameter ´pekné´, pretože ten je najdôležitejší! Veľmi sa mi páčia  napríklad tieto! Čo poviete?
 trenčkot(Zara Kids), košeľa(H&M), džínsy(Pieces)-secondhand / tenisky Vans-Footshop / kabelka-Next

P.S: Ak sa vám zdajú fotky nekvalitné, máte úplnú pravdu. Pretože hádajte ako to dopadne ak prší a vy máte k tomu všetkému zle nastavený foťák? Presne takto! Snáď sa tu už nestane. Majte pekný (snáď nie upršaný) víkend!

8 thoughts on “v teniskách…

  1. Ja som teda zase teniskový človek. Dokážem nosiť tenisky celý rok, teda keby som našla nejaké teplé, nepremokavé, vysoké do snehu. Tie bežecké vyzerajú úžasne, aj keď neón nemusím, ale pri behaní by to mohlo byť ako reflexné oblečenie. Niežeby som chodila behať, ale keď nájdem spolubežca, spolubežkyňu, tak by som chcela začať :)

    Like

  2. ahoj reb, ty teniska na běhání jsou nádherné. když sem před časem sháněla na tu samou aktivitu boty, vybrala sem si je taky. ale tím to bohužel skončilo. v obchodech je už nemají, asos a sarenza apod taky ne. a zahraniční stránky, které je nabízely, se mi zdály pochybné. takže sem si vybrala jiné. :-)

    Like

Napíš komentár