4 malé radosti…

 Okrem toho, že moje upratovanie skrine dopadlo TAKTO, prejavilo sa to aj inak. Konečne je všetko pekne prehľadné, zavesené, zoradené podľa farieb a fotogenické. Uvidíme dokedy.
A tiež pekne zoradené sú aj moje najmilovanejšie veci na stole. Fotky, pohľadnice, listy, náušnice, najkrajšia kresba  s prianím od Neho a milovaná Daisy.
Do tuhej zimy som sa vyzbrojila žiarivými farbami. Tento nový šálik ma zaujal na prvý pohľad. A čo, že je z pánskeho oddelenia. Tiež tam občas nakuknete a ulovíte poklad?
A posledný dnešný výtvor sú tieto cupcakes s krémom, malinovým želé a jahodami. Môžem povedať, že to je mňamka najväčšia a ak neviete čo pripraviť na Valentína berte to ako inšpiráciu ;)
A čím ste si/iným urobili v poslednom čase radosť vy?? A ktorá z mojich radostí sa vám najviac páči?

19 thoughts on “4 malé radosti…

  1. ten šatník je naozaj fotogenický :)
    ja si radšej veci často netriedim, lebo sa bojím, že mi neostane nič na nosenie :)) už teraz j ekôpka “na doma” väčšia ako “medzi ľudí”

    akovradiu.blogspot.com

    Like

  2. Krásna kresbička, aj cupcakes vyzerajú mňamkovo. Ja sa chcem naučiť robiť ovocné muffiny ako v jednej kaviarni. :) A radosť robím ostatným často takými maličkosťami. Najbližšie chcem mamke upliesť ponožky, práve som sa to totiž naučila! :D

    http://sonska.blogspot.sk/

    Like

  3. jasné! to cesto je z 250g hladkej múky, 2lyziciek kypriaceho prasku + pol lyzicky sody bikarbony, 120g cukru (kryštálového), 1 vajca, 150ml pomarancoveho dzusu a 150ml oleja…zmiesame tekute suroviny s cukrom a pridame muku s praskom do pecia a sodou…potom plnime kosicky na muffiny tak do polky a pecieme na 175 stupnoch asi 25 minut…po vychladnuti natrieme smotanou vymiesanou so stuzovacom a vanilkovym cukorom, na to poukladame platky bananov a zalejeme malinovym zele (to urobime tak, ze uvarime zelatinu s trosku menej vody, pridame cukor, citronovu stavu a maliny), na stuhnute zele dame platky jahod a mozme si vychutnavat aku mnamku sme vytvorili ;)

    Like

Napíš komentár