VERNISÁŽ 1.

Včerajší outfit na vernisáž, ktorá bola naozaj skvelá. Strávila som príjemné popoludnie v skvelej spoločnosti. Mladí umelci (oni o sebe hovoria, že nimi nie sú ešte ani náhodou…ale mne prídu neskutočne šikovní) a ich skvelé práce. Jeden obzvlášť šikovný mi ponúkol niekoľkonásobné sprevádzanie aj s odborným výkladom. Spektakulárne. Bolo to naozaj fajn. Kultúrne vyžitie ja rada.

Pred samotnou výstavou u nás doma s maminou prebiehala akcia ´zúfalo neviem čo na seba´. Keď sa na to tak spätne pozriem musím skonštatovať, že to bolo vskutku vtipné. Čo hovoríte na výsledný produkt? Stavila som na klasiku. Čierna s červeným akcentom. A musím (fuj..samochvála smrdí) povedať, že som sa páčila ( a keď to povedia umelci! Dúfam, že ste si už zvykli nebrať ma príliš vážne.

 A ja teraz frčím dopozerať Willa a Kate. Vy ´žijete´ svadbou? (áno..aj hokej mi tu hučí v izbe..nie..ja ho jaksi nepozerám..na to mám brata-bratov…ale áno..vedieme!) O dnešku vám porozprávam nabudúce. Bolo to náročné. Ale vo finále veľmi fajn ;)

Sme jednoducho BASTARDI!!!

22 thoughts on “VERNISÁŽ 1.

  1. výsledný produkt bol super, na svadbe som frčala na hodinách angličtiny počas priameho prenosu :D a hokej? to ja nemusím.. ale hučí to vedľa v izbe..

    Like

  2. -daniell: och..cervenam sa
    -Karolína B. : take sukne milujem..vdaka
    -Lucy: vdaka
    -Ev:to ste teda mali luxus..a dakujem
    -káča: tiez si to hovorim
    -Martina Golightly:kujeeem
    -anonym:dakujem..a musim povedat, ze suknicka je z NY

    Like

  3. -Patrik: to sam rada..dakujem
    -ivii: s hokejom to mame spolocne..a vernisaze su vskutku fajnove ;)
    -minnja: thank you!
    -Elle: dakujem..a bolo to super
    -Tamara:uuu vdaka
    -stanči: dakujeem :-*

    Like

  4. krásna bluzočka, to je tá z H&M že? :) :D a svadbu som zmeškala, hokej som pozerala…aj ked to malo byt skor naopak.. nemám rada ani svadby ani hokej :D ale za tie šaty Kate tá svadba stála…a v podstate za tú výhru aj ten hokej stál..

    Like

  5. -Michaela: dakujem..a cervenu milujem coraz viac :D
    -F.F. Moni: ano! je to ta haemkovska..mas dobru pamat dievca ;)
    -M.Isle: aj mne sa paci ;) vdaka
    -Anazuz: myslis? :D
    -bambica: totaaalne by som ta hned vzala!

    Like

Napíš komentár