222!!!

 222 followers!! Wow…strašne moc si to vážim, cením a všetko (také tie bežné kecy, veď viete…no NAOZAJ mám radosť! A akú!)

Každý jeden komentár, každé milé slovo, každý nový čitateľ a návšteva. To všetko ma neuveriteľne teší..a ja strašne moc ďakujem!

Dnes bolo konečne teplejšie. Slnko svietilo celý deň…žeby sa tá jar uráčila prísť? Teším sa. A to v kvetovanom tričku. To tričko sú vlastne šaty ulovené minulý týždeň v absolútnom výpredaji v Orsay. Pri akcii kúp 3 zaplatíš 2 stáli v konečnom dôsledku 2eurá (a to je slušné, nemyslíte?) Tak som ich jemne zahla a hneď bolo triko na svete. K tomu béžové nohavice, drsnejšia mikinová bundička, kabátik, botičky a ide sa. Celý deň sme strávili u babky. Rodinný kruh. Oslava a tak. Bolo to viac než fajn. A vždy sa taaaaak prežeriem;)


Chcem chodiť už len zahalená v kvetoch. S vetrom vo vlasoch. Konečne nasadnúť na môj báaajsikl a brázdiť ulice.Snívajme ďalej. Dúfam, že už o chvíľu sa dočkám! Ja zatiaľ idem rozhodovať o svojej (vzdialenejšej) budúcnosti.

A čo vy? Ako víkendujete?

28 thoughts on “222!!!

  1. -Lucy: dakujeem
    -Sabina: uuu..cervenam sa..a ´bundicka´ je z NY..no kupovana este minuly (ci uz asi aj predminuly) rok..no dakujeeem
    -daniell: :D vdaka vdaka
    -czech foreigner: miaaaau?? ;)

    Like

  2. I ja byla dnes kytickovana pod kabatem :o) Ale kdyz jsem tahala fotak cely den, nejak jsem se nestacila vyfotit… no nevadiu…. zase jsem ale videla Black Swan a to se taky ceni!!!

    Like

  3. Já miluju tu záplavu fotek od tebe, která následuje bezprostředně pro přečtení textu. “A vždy sa taaaaak prežeriem;) “…:D Jseš božská, baví mě tě sledovat :)

    Btw koukám, že už 223!! :)

    Like

  4. Líbí se mi forma tvých článků, připomínáš mi takovou tu papírovou oblíkací panenku. Někde v tričku, v mikince, jinde i v kabátku, je to skoro jako animace. :)

    Like

  5. Zasloužíš si to,zvlášť když už si tu tak dlouho. Tak hlavně ať to stále roste. Jinak ti to velmi sluší, to tričko/šaty je naprosto úžasný, moc ti to v něm sluší. A závidím jak si užíváte tepla všichni, já doufám že budu ty 2týdny teďkom hezké. Ptže teď prostě chci ať je hezky a pak mám jarňáky… jinak je u mě giveaway jen tak pro info.

    Like

  6. -Michaela:a mna to bavi stale pocuvat :D :D ale nie..dakujem ;)
    -Moly: kvetinky su predsa naj..a BlackSwan este raz?? fiiha..dobre dobre
    -anonym: to ti je uz ale aka nahodocka :D dakujem ;)
    -Nina Lowe:kvetovane veci su najviac ;) super..vdaka
    -Tyna: och..ano..mersicko
    -Plushy Lady:uuuu..vdaka vdaka..toto mi fakt urobilo radost ;) a ano 223!!uuu
    -Nanny: <3
    -Petulka: tiez si to myslim..dakujem
    -Ballerine Caroline: a tesim sa, ked si to obleciem ako saty..oo ano ;)
    -Veronica: jeeej..tak toto ma pobavilo ;) dakujem
    -babô: vdaka ti!
    -Doty: ideme spolu snivat?? ;)
    -Hanka H.: som tu uz dlhsie..toje fakt..no intenzivnejsie som sa do toho pustila az teraz…a odozva, ktora sa dostavila ma fakt bavi!! Dakujem ;) a tie prazdniny este pred tebou taaak zavidim :D
    -Tamara: dakujem ;)

    Like

Napíš komentár