THEATRE??

 Pamätáte ako som sa chystala do divadla? Tak dva týždne dozadu? Nebolo to také jednoduché. Alias je to celá story. Bolo to takto. Do divadla sa malo ísť už týždeň predtým, no vtedy sme mali na ďalší deň veľa vecí do školy, tak to padlo. I keď v skutočnosti sme sa na toho Kompletne zhrnutého Shakespeara chystali už viac ako rok. A vždy nám to buď nevyhovovalo, alebo to nedávali, alebo sme to jednoducho nepostrehli. Takže som sa fakt tešila, že to konečne uvidím. Všetci, čo na tom už boli boli nadšení. A ja som chcela byť tiež. Až nastal TEN štvrtok. O pol siedmej sa stretneme pre divadlom. Super. Presne mi to vyšlo. O šiestej mi končí tréning. Ale doma nastala záhada číslo jeden. Čo také si obliecť aby som mohla ísť z tréningu rovno do divadla? Nakoniec padla voľba na pohodlné šaty, ktoré som na sebe už dávno nemala…majú fakt skvelú farbu, legíny, čižmy a ide sa. Doplníme kabelkou a ladiacim opaskom (táto kombinácia sa mi fakt zapáčila) Elegancia vyššieho kalibru to nie je, no aj tak na tréning a potom divadlo celkom fajn, nemyslíte? Tréning prebehol viac než dobre…po ňom som sa snažila minimalizovať všetky stopy a rýchlo sa dostať do divadelného look-u ;) Uf…zvládla som to..a už si vykračujem na čerstvom vzduchu smer divadlo. Rýchlo kuknem na mobil aký je čas. A 1 prijatá správa. Od kamošky…rýchlo otvorím a čítam niečo v tom zmysle, že ´akcia-divadlo padá..to predstavenie bolo dnes o 10:00 RÁNO..keď si to prečítaš prezvoň mi.´ ČOŽE??? Ach…sklamanie! hnev! smiech! absurdita! Ako keby sme sa nepoznali. Fakt mi bolo do smiechu. Organizácia sa nezaprie ;) Koho by napadlo, že to predstavenie môže byť ráno?? :D :D :D Nás teda určite nie. No, tak aspoň budeme mať čo rozprávať vnúčatám, a tak. A vo februári TO už nedávajú. Asi sa do toho divadla už nedostaneme. Fakt…neskutočné :D :D

A mohlo to byť fakt dobré. Raz sa to hádam podarí. Držte palce ;)

14 thoughts on “THEATRE??

  1. Na podobném představení-jmenavalo se Habaďura,a le taky se jednalo o kompletní shrnutí všech díl Shakespeara- jsem byla minulý týden a fakt to bylo celkem dobrý :) Tak třeba se někdy dočkáš :))

    Like

  2. Ahojky, už nějakou dobu sleduju tvůj blog a musím říct, že mě hrozně bavíš! Dokonce jsi mě inspirovala k založení vlastního fashion blogu, chystám se ho zveřejnit v průběhu března… :)
    Těším se na všechny další příspěvky!
    Elle

    Like

Napíš komentár