I´M FREEZING

Žijem! Keby to niekoho náhodou zaujímalo. A presnejšie povedané mrznem. Vysvetlí mi niekto prečo je u nás taká zima? Takže dnes ráno bolo -19, včera -21 a ocino ma práve informoval, že zajtra to má byť ešte horšie. Tak to teda pekne ďakujem. Ja si neprosím žiadnu zimu ako v Rusku či na Sibíri. Veď podľa mojich výpočtov dnes je 27. január, čo je už február čiže v podstate marec a to znamená čo?? Veď predsa JAR … každým dňom ju očakávam o ona nikde…si dáva teda poriadne načas.

No nezostáva mi nič iné iba ako sa hovorí držať hubu a krok. Musím tie kruté mrazy vydržať.

A teraz voilá môj včerajší “ohoz”









Aby ste nepovedali že sa stále iba sťažujem tak sa idem pre zmenu chváliť. Leopardí svetrík spolu s mašličkovým (viď kauza mšličky nižšie =)) sú moje posledné úlovky. Ten sveter je z vlny z Angory a je neskutočne príjemný aj keď kapánek chlpatý, ale to sa mi na ňom páči . Jeho smiešnu cenu vám radšej ani neprezradím =)








O tejto blúzke som snívala od momentu čo som ju prvýkrát uvidela, no pohľad na cenovku ma bohužiaľ výrazne odradil =) Ale viete čo sa stalo?? Včera vôjdem do Reserved a čo nevidím?? 70% zľavy!! Takto sa mi to páči!! No myslela som si že tu blúzku už v žiadnom prípade nemôžu mať. Ale ONA tam bola!! Pôvodne ju mali aj čierno- bielu, ale táto modrá sa mi páči aj napriek tomu že modrá nepatrí medzi moje obľúbené farby. Ale hlavné je, že ju MÁM !!




O tejto sukni som polemizovala asi desť minút. Zobrať či nie?? ano?? nie?? Nakoniec som ju pekne nechala tam na vešiaku, no neviem či sa pre ňu nemém vrátiť. Tento alá paperbag strih sa mi veľmi páči. Čo poviete?? Potrebujem konštruktívnu kritiku=)) Tákže BABO RAĎ!!






A nakoniec môj dnešný outfit. Hlavná hvieza je môj nový vysnený sveter. Dlhý svetrík na zapínanie, ktorý by sa mi páčil a spĺňal všetky moje kritéria som hľadala celú večnosť. Môže buchnúť šampanské NAŠLA SOM!!! A to dokonca v zľave a tie mašličky na vreckách ma definitívne dostali.

Plus moja nová zimná pokrývka hlavy. Veď som vravela že tu máme mínus päťsto stupňov.(čítaj: nejakú výhovorku na ďalšie nákupy som predsa musela nájsť!!)

Tak pre dnes by hádam aj stačilo a budem sa snažiť ozvať čo najskôr =)

P.s: Dvorného fotografa som ešte nenašla. Hlási sa niekto?? Dobrovoľne?? Dobrovoľne nasilu??

Zostáva mi už iba povedať MILUJTE SA A HREJTE SA !!!

Vaša zubydrkotajúca Reb

11 thoughts on “I´M FREEZING

  1. uz aj utekaj kupit tu suknu,lebo ju pridem kupit ja!!je nadhernaaa!!!!len skoda,ze je svetla,ale tak to je detail
    dalej ten prvy svetrik je na spapanie:)strasne si zlata v tom
    take dlhe svetriky ja nemam moc v laske..

    Like

  2. Ten lak je šedivý. Asi ho trochu zkreslila divná barva fotky:D

    Líbí se mi hrooozně všechny ty věcičky. Ale nejvíc leo-svetřík. Taky jsem na něj koukala, ale nemohla jsem si ho koupit, protože už nemám ani korunu :D

    Like

  3. moc se mi to oblečení líbí:) leopardní svetřík (či co to je) je úžasnej:) moc ti přeju, že měli tu halenku ve slevě:) to člověka potěší!! a se sukní nějak nevím. je zajímavá, originální, na druhou stranu dost elegantní, líbí se mi, ale sama bych si ji nekoupila, protože bych ji neunosila. ale jestli jsi na tyhle typy sukní a nosíš je, určitě si ji kup:))

    Like

  4. Super lak! :) inak, aj ja sa volam Rebeka, aka nahoda, poznam velmi malo bab s tymto menom, teda v mojom okoli ziadnu :D odkial si? :)
    A suknu ber! je perfektna!

    Like

Napíš komentár