blooming trees…

DSC_0058

Dnes tu mám jeden elegantnejší outfit fotený ešte minulý týždeň v Medickej záhrade pod krásnymi rozkvitnutými magnóliami asi 5 minút potom ako na tom istom mieste dofotil Lukáš Kimlička. Celý deň bolo také pekné počasie, že sme sa cestou z práce vybrali piknikovať do parku, a tak ma vidíte po dlhom čase v saku. Toto žlté je moje najobľúbenejšie. Skombinovala som ho s bodkovaným topom, perlami, ktoré ste na mne videli už asi tisíckrát, novými čierno-bielymi balerínkami a pruhovanou taškou, do ktorej sa mi zmestí aj notebook. Inak do práce chodím väčšinou takto, v džínsoch a nejakom elegantnejšom vršku. Ten sa vždy snažím oživiť farbou či potlačou. Tentokrát to bola kombinácia oboch. Žiarivo žltej, ktorú mám veľmi rada a pruhov s bodkami. Ako sa vám to páči? Tiež kombinujete vzory? A čo nosíte do office-u vy? Ozaj, pamätáte ako som vám už tu spomínala súťaž Freshhh? Tak tento outfit celkom korešponduje s ich sloganom “Zabávaj sa naplno. Pracuj naplno.”, nemyslíte?

DSC_0102page2DSC_0080page

jacket, top-Sheinside / jeans-Abercrombie&Fitch (2nd hand) / bagFRS / shoes-F&F / necklace-Lindex

Tak prezraďte v čom chodíte do práce vy!

                

8 thoughts on “blooming trees…

  1. Taky se snažím chodit v kalhotech (ne riflích, to nemůžeme) a elegantnějším vršku, mám černé sáčko a pak modré, to si asi beru dnes. Ale žluté by se mi taky moc líbilo, tobě teda fest sluší :)

    Like

  2. Krasne! Takove svazi a jarni, moc se mi libi ty puntiky a zluta :) taky bych mela zaradit vice barev, kdyz uz je to jaro, ale zatim mam barevne max boty a kabelku :)

    Like

Napíš komentár