Beskyd rallye 2014 (blog & vlog)

Posledný júlový víkend som oslavovala narodeniny a už po sedemnásty krát ich strávila v spoločnosti pár stoviek bláznov do starých áut. Od štvrtka do nedele sme v rámci Beskyd rallye s mojim nalešteným fiatíkom a tou najkrajšou dámskou posádkou brázdili slovenské aj moravské cesty. Po trase sme objavovali rôzne kúty týchto končín a asi najviac sa nám páčilo v múzeu klobúkov v Novom Jičíne, na zámku v Kuníne či v Kopřivnici. Zo Slovenskej etapy určite stojí za zmienku výstava drotárstva vo Veľkom Rovnom, kde sme ochutnali tie najlepšie krémové venčeky. A naše outfity? Prvý deň sme s dievčatami pobehovali v pruhovaných šatách, ktoré sme na druhú etapu vymenili za bodkované modely. Samozrejme, že k nim nesmeli chýbať perly a červené pery. Počas obidvoch dní som sa celú atmosféru snažila zachytiť aj na videu, a tak na konci článku nájdete krátky vlog.
 moje šaty: pruhované-Sheinside / bodkované-VJ-style 
Čo hovoríte na našu dámsku posádku? A ako sa vám páči video?

Viac fotiek z celej akcie nájdete TU.

16 thoughts on “Beskyd rallye 2014 (blog & vlog)

  1. strašne je to milé, ako ste zladené všetky tri :) ja sa o to pokúšam s priateľom, je to super keď vidno hneď ktorá partia k sebe patrí :) a dúfam že si si ten ružový kýblikový klobúk zaobstarala, fenomenálny je! :D

    Like

  2. Dnes je to pre mna uplne ina salka kavy, video je super, krasne si zachytila celu tu atmosferu a normalne som dostala chut byt tam s vami! ;) A ten tvoj fiatiiiik! :) Inak teda oneskorene ale predsa, prajem vsetko najlepsie k narodeninam, vela zdravia, stastia, pohody a nech sa ti dari v blogovom i v neblogovom svete. :)

    Like

  3. wow mas paradne auticko aj ja take chcem :) prevezies ma niekedy? :D k outfitom mi chybaju uz iba nejake dobove nylonky alebo vykukajuce podvazky a hotove pin-upky :D

    dobre baby len tak dalej :)

    Majka :)

    Like

  4. Tímto článkem jsem se kochala už loni, kdy jste navštívili například Frenštát pod Radhoštěm. Letos jsem se chtěla jít na auta podívat do Kopřivnice, ale bohužel nevyšlo mi to. Jste krásně sladěné. :-)

    Like

Napíš komentár