little trip to Vienna (& my first video)

Ešte pred dovolenkou sme sa vybrali na skok do Viedne a poviem vám, že sme toho za jeden deň stihli až až. Skorý vlak, raňajky v Schönbrunne, kŕmenie kačičiek, presun do Museums Quartier, umelecko-historické múzeum, Mumok, nálet na Mariahilfer Straße, piknik v parku, návštevu Albertiny, prechádzku centrom, zastávku na koláčik v Aide, posedenie pri Dunaji, návštevu Primarku, filmový festival pri radnici, blúdenie na stanici a na poslednú chvíľu aj stihnutie nestihnuteľného vlaku. To je tak, keď neviete nájsť nástupište, beháte z jednej strany na druhú a keď si už myslíte, že budete musieť čakať hodinu na ďalší, nájdete ten správny eskalátor a dobehnete do vlaku asi 30 sekúnd pred jeho odchodom(a potom to ešte 5 minút rozdýchavate). Celý náš výlet (no dobre, tak predovšetkým výlet mojich nôh, čo pochopíte po zhliadnutí) som sa rozhodla zachytiť aj v mojom úplne prvom videu. Tak ho berte ešte s rezervou, dajte mi vedieť ako sa vám páči a či mám s natáčaním pokračovať…
šaty,mikina(COS)-second-hand/kabelkaJEJ.sk/opasok,okuliare,mašľa-Lindex/balerínky-H&M/Jeho pruhovaný batohFRS
Ako sa vám páčilo video? Čo hovoríte na náš výlet? A na môj turistický vzorovaný outfit?
Páči sa vám Viedeň? A aké zaujímavé miesto ste naposledy navštívili vy?
P.S: Nezabúdajte, že súťažíme tu & tu a budem vám veľmi vďačná, ak mi dáte hlas tu

38 thoughts on “little trip to Vienna (& my first video)

  1. Fotky sú krásne! Ale priznám sa, že video sa mi veľmi nepáči. Teda, točí sa mi z neho hlava dosť :D Ale skúšaj určite ďalej, podľa mňa sa budeš zlepšovať určite! :)

    Like

  2. Na mna video trosku prilis rychle, ale fotky su supis! :) A ked vidim, ze uz aj ty si kupujes vopred nakrajany salat, tak si s mojimi nazormi zacinam pripadat divne :D

    Like

  3. ďakujem! s tým hlavo-točivým efektom máš pravdu, no to bol aj celkom zámer (chcela som zrýchlené zábery utekajúcich nôh :) ). tak snáď to bude nabudúce lepšie ;)

    Like

  4. neboj, deň potom sa mi nechcelo vôbec chodiť, keďže ma táááák boleli nohy :) a ďakujem za pochvalu, budem to ešte skúšať ;)

    Like

  5. nabudúce spomalím, sľubujem (ale keď mňa tie utekajúce nôžky bavia :) ) a čo sa týka nakrájaného šalátu, tak to bolo iba SOS piknikové riešenie (v štýle, potrebujem kúpiť už umytý a nachystaný na priamu konzumáciu), neboj! nech mi je ospravedlnením to, že som chcela kúpiť rukolu, ktorú nemali :) inak tiež nie som prívržencom vopred nakrájaných, takže si vôbec nepripadaj divne (práve naopak!)

    Like

  6. Pre mna je Vieden srdcovka, chodim tam strasne rada, kludne si viem predstavit, ze by som tam v buducnosti aj zila. :) A co sa tyka videa, na mna bolo prilis uponahlane a rychle, mne sa viac paci take s dlhsimi alebo aspon pomalsimi zabermi, kde moze clovek viac nasat celu atmosferu. ;)

    Like

  7. moj naj pesnicka vo videjku, parada :-) ale strasne sa mi toci hlava, nejde to dopozerat :-(
    mas uzasne saty, asi som sa zamilovala. este jedno ma fascunuje – to si na trave namixujete salat s mozzarelou a paradajkou? beriete so sebou misky? to mi pride zancne neprakticke :-)))

    Like

  8. Na video sa nedá pozerať Rebeka, po prvých 30 sekundách som sklamane preklikala zvyšok a vypla ho :(
    Ale teším sa na ďalšie :)

    Like

  9. áno, Viedeň by bola super miesto na život. jediná vec, ktorá mi prekáža je tá nemčina, ktorej nie som veľkým fanúšikom, ale inak paráda :) a s pomalými zábermi a atmoškou máš pravdu, no tentokrát bol môj zámer niekde inde. ale nabudúce na to skúsim ísť pomalšie :)

    Like

  10. ďakujem (za šaty a za pochvalu výberu pesničky). inak ten psychadelický hlavotočivý efekt bol aj trošku zámer, no nabudúce to skúsim v pokojnejšom tempe :) a čo sa týka šalátu, tak moja pikniková výbava zahŕňa plastové misky, príbor a aj dresing, takže v parku vykúzlim top šalát-odporúčam :)

    Like

  11. som rada, že sa neskrývaš :) inak to video má hovoriť o tom ako moje nožičky stihli toooooľko vecí pochodiť (čiže žiadnu hlbšiu pointu nehľadaj)

    Like

  12. juj, aki ste zlati na tom videu :) dobre zvolena hudba a tu cast ked si bola v cukrarni som si pauzla a pozerala, co by som si dala :) velmi prijemne ozivenie blogu

    Like

Napíš komentár