something new…

šaty, sakoSheinside / kabelka-jej.sk / topánky-Olivia shoes
Pamätáte ako som hovorila, že mojimi top farbami sezóny sú tmavomodrá so žltou? Aj môj posledný outfit bol v týchto farbách a ako tak pozerám na všetky nové prírastky, táto farebná kombinácia sa mi dostala poriadne pod kožu (a do šatníka!). Myslím, že už nejako automaticky a podvedome som siahala po kúskoch v týchto farbách, takže keď som prišla domov a otvorila všetky balíčky, vyhŕkla na mňa veľká modro-žltá kopa. Najväčšiu radosť mi urobili asi námornícky pruhované šaty, ktoré vyzerajú v skutočnosti oveľa lepšie ako na fotke. Žlté sako je tiež perfektné (po podobnom som túžila už nejaký ten piatok, tak som rada, že ho už konečne mám) a o modrej kabelke s kotvou ani nehovorím. Nejakú stredne veľkú crossbody kabelku, ktorá by bola inej farby ako čiernej som chcela už dlhšie a až tejto sa podarilo splniť všetky požiadavky. Je kožená, má zlaté detaily, tú správnu veľkosť a dúfam, že mi vydrží až naveky. Druhú modro-žltú inštaláciu tvorí bodkovaná blúzka, tunika so zaujímavými háčkovanými rukávmi, žlté nohavice, ktoré som si priviezla ešte z Paríža a trojštvrťové džínsy. Ale ak by ste si náhodou mysleli, že nič čo nie je modré alebo žlté už nekupujem, posledné dve fotky vás vyvedú z omylu. Krajkové šortky som obzerala už asi 2 roky, tak keď boli v absolútnej zľave za pár dolárov, už som neodolala a objednala si ich. Síce stále neviem či sa v nich odhodlám aj ďalej ako do postele… Kvetovaná blúzka bude na leto ako stvorená a zelená sukňa tiež. No a nakoniec šaty s líškami, ktoré sú vraj škôlkárske. Díky, mami ;)
žltá tunika, bodkovaná blúzkaOasap / žlté jeggins-Uniqlo / džínsy-NewLook

krajkové šortky, sukňa-Oasap / kabelka-Promod / blúzka-Romwe
pruhované tričko-FRS / bodkovaná blúzka-Romwe / šaty s líškamiOasap / pruhované šatySheinside

Čo hovoríte na moje prírastky? Ktorý sa vám najviac páči? A čo pekné ste si v poslednom čase kúpili vy?

12 thoughts on “something new…

  1. asi sa k tebe presťahujem.. fakt :) Úplne skvelé kombinácie, o fotkách ani nejdem hovoriť lebo by som ťa tak vychválila, až by si spyšnela (nie robím si srandu) :) Proste celé skvelé a najskvelejšie sú tie košele. Ináč ja osobne žltú nemusím ale tebe fakt pristane! :)
    Pozývam ťa ku mne na giveaway
    Bebaty

    Like

  2. juuu..ďakujem pekne! inak čo sa týka žltej, tak som tiež nebola doteraz nejakým jej veľkým fanúšikom, no nejako sa to zvrtlo ;)

    Like

Napíš komentár