PRAGUE DIARY III.

V posledný deň našej pražskej expedície som si program zobrala do vlastných rúk a naordinovala som nám nákupné doobedie. Tešila som sa kedy konečne preskúmam posledné kolo zliav a naozaj sa mi aj poradilo uloviť zopár skvelých kúskov za babku. No po zdolaní Palladia sme boli obaja zmorení (tá únava z predchádzajúcich dní nás začala dobiehať), a tak sme boli radi keď sme sa vyvalili na lavičke v parku a vychutnali si chrumkavé bagety z Paula (kde mimochodom mali aj veľmi fotogenické makronky…no povedala som si, že za tie prachy si ich urobím radšej doma celý plech). Potom sa nám už ale nechcelo robiť nič iné než relaxovať, kŕmiť labute a užívať si. Pred odchodom na Florenc sme ešte stihli poslednú návštevu Světozora(chcem ho domov!), kde sme si na večeru dali zmrzlinu s tortou, zamávali sme nášmu hotelu, nastúpili do autobusu a v tej najväčšej búrke prišli domov.
 top(Zara),sukňa (Forever21)-secondhand / sandálky-H&M / okuliare-Oasap / mašľa vo vlasoch-evi.nka
Nebojte, toto bol už posledný pražský článok, no rada by som vedela ako sa vám páčili.
 Nudí vás takýto typ článku alebo by ste podobný výletný denník chceli aj na budúce?

11 thoughts on “PRAGUE DIARY III.

  1. mňa by zaujímal hotel kde ste bývali, cenovo kvalitovo a tak, bo sa chystám v septembri tiež a hladám niečo take akurát :D díky za tip, inak krásna si ako vždy :)

    Like

  2. Jasne, že aj nabudúce. Rada pozerám cestovateľské články a nechávam sa inšpirovať alebo si cestujem aspoň takto virtuálne. Už sa teším na fotky z nákupov. Čo si si kúpila a taaak :) Top a sukňa vyzerajú spolu veľmi dobre.

    Like

  3. krásný město, ta naše Praha :) vůbec by mi nevadilo strávit tam pár dní jako dovolenou. nicméně já jedu na dovolenku k vám na Slovensko, takže jsme si to letos pěkně vystřídali :D

    Like

Napíš komentár