kozmetické kinder surprise

Tramtadadááá. Dostala som svoju prvú krabičku krásy v živote! Samozrejme, že mi mejl s tým, že si ju môžem ísť vyzdvihnúť prišiel až keď už som bola na ceste domov, no aspoň som sa musela mohla celý víkend (vlastne celý piatok-sobotu-nedeľu-pondelok) tešiť. Ale včera po skúške som si ju konečne (za odmenu) v očakávaní niesla domov. Pravdu povediac ma na prvý pohľad trošku zarazila jej veľkosť, pretože som si ju stále predstavovala veľkú asi ako škatuľu na topánky…no ona je o dosť menšia! Nevadí. Po príchode domov prišla na rad tá najdôležitejšia časť a síce rozbaľovanie!! Povedala by som, že beauty box je v podstate také kinderko pre veľké dievčatá. Ešte by k nemu mohla byť aj tá čokoláda a všetko by bolo dokonalé. Veď kto by nemal rád prekvapenia?

A čo sa v tej krabičke vlastne nakoniec skrývalo? Na vrchu bol list, ktorý mi v prvom momente prišiel absolútne nezaujímavý (pretože som sa chcela vrhnúť na produkty predsa), no po bližšom skúmaní (keď už bolo všetko pekne vybalené) som si všimla jeho zapečatenie (naozaj je tam vosk a v ňom pečať s logom Ladybox), ktoré veľmi chválim. Super nápad! No prejdime už k samotným produktom. Najväčším z nich je sprcháč značky Anatomicals, ktorý ma zaujal nielen svojou úžasnou vôňou (mám kombináciu mango&papaya a vonia super sladko), ale aj skvelým (a vtipným!) hranatým balením s praktickou pumpičkou. Ďalej som si v krabičke našla peelingový gél proti celulitíde, sadu prírodného šampóna s kondicionérom od Kiss my face a maličkú vzorku denného krému. Mám rada tieto malé balenia, pretože (okrem toho, že sú také rozkošné) ich vždy využijem pri cestovaní, kedy sa mi nechce vláčiť so sebou napríklad môj pollitrový šampón. Veď to poznáte. Ale viete čo bolo takou čerešničkou na torte…teda skôr na boxe? Rúž od značky MeMeMe. Ale on to nie je len taký hocijaký rúž. Je totiž výraznej ružovej farby a taký som ja chcela už celú večnosť. Takže trikrát hurá, pretože si konečne ku mne našiel cestu! Páči sa mi jeho balenie, konzistencia, vôňa…jednoducho všetko a najviac tá farba. Už sa teším ako ho vyskúšam a myslím, že v nejakom z najbližších outfitov ho určite neprehliadnete. No a ako to teda nakoniec celé hodnotím? Koncept s prekvapením alá kinder surprise sa mi veľmi páči, aj keď niekedy môže priniesť celkom veľké sklamanie (ako keď ste si v kinderku našli puzzle..najhoršia hračka ever). To ale teraz nebol môj prípad. Ja som nadšená zo sprchového gélu a rúžu. Tie ma potešili veľmi a zhodou okolností to boli aj originál plné balenia. Ostatné vzorky tiež určite využijem, no ak by tam namiesto nich aj bolo niečo iné, nenahnevám sa. Takže k nim mám také neutrálne stanovisko (neurazí, ale ani nenadchne..i keď jeden nikdy nevie…možno ma po použití niečo úplne okúzli..uvidíme). Ale nadšenie z tých prvých dvoch vecí plus z tej rozkošnej pečate (mám rada takéto blbiny) a peknej využiteľnej krabice rozhodne prevažuje a ja mám chuť objednať si ju znova!A čo vy?

krabička krásy- Ladybox / viac informácií o jednotlivých produktoch-TU

16 thoughts on “kozmetické kinder surprise

  1. A co stoji krabicka? Da sa nejako ovplyvnit aspon trosku, co chcem v krabicke respektive co urcite nechcem? V Cesku je to celkom rozbehnute pozeram.

    Like

  2. Skúsiť by som to chcela, teda dostať taký boxík. Ale nejak ma to neláka, keď čítam tie recenzie, že čo tam bolo a tak. Neviem načo by mi boli niektoré výrobky, keď sa nehodia ani k mojej pleti, ani k typu vlasov, ani ku vkusu… Príde mi to ako zbytočne vyhodené peniaze ale inak pekný nápad je to. A baby čo žijú kozmetikou a rady skúšajú nové veci určite využijú a ja si o tom prečítam :) nemám s tým problém.

    Like

  3. krabička stojí 300 kč a pri registrácii vzpĺňaš dotazník, podľa ktorého by ti mali byť pridelené produkty na mieru. takisto je v každom balení jeden produkt, ktorého variantu si môžeš vybrať pri objednávaní ;)

    Like

  4. veď mňa práve zaujal ten rúž spolu so sprcháčom a mylím, že to bola výhra keďže oba sú plné balenie. takže ja som spokojná.

    Like

  5. fakt? ja nesledujem veľa beauty blogov a na tých módnych sa to zase tak často nevyskytuje..tak ale jeden pidi článok sa snáď dá prežiť ;)

    Like

  6. ja som tiež čítala rôzne recenzie a môžem povedať, že tento môj prvý box ma veľmi príjemne prekvapil. uvidíme ako to bude nadubúce ;)

    Like

Napíš komentár