MIX OF PATTERNS…

 Dnes jednoduchá farebná paleta v čiernej, bielej a červenej. Čo je už trošku komplikovanejšie, to sú vzory. Zahrala som sa na psíčka s mačičkou, no namiesto torty som vykúzlila tento outfit. Kohútia stopy, bodky, pusinky. Pre niekoho nesúrodá kombinácia,  pre mňa zábava. Čo vy na podobné šialenosti? Mixujete piate cez deviate alebo ste verné (verní?) osvedčeným kombináciam a príliš to nekomplikujete? Ja som mala chuť spojiť tieto tri dokopy a myslím, že vytvárajú celkom symbiotické trio. Čo poviete? A aké vzory mixujete najradšej?

 kabát-F&F / blúzka-Ahaishopping / sukňa-zdedená po mamine / svetrík, šál, topánky-NY / kabelka-Oasap

P.S: Giveaway je stále v plnom prúde tak šup šup ;) Rovnako tak aj zľavy v ŠOPE!

19 thoughts on “MIX OF PATTERNS…

  1. supis kosela.. :) aj ja si idem objednat bluzku len neviem ci M alebo L…sa bojim ze L uz bude moc ale ze M co ked uz male…viem su tam velkosti v cm, podla toho by mi bolo M akurat..ale aj tak neviem :D ty si si aku velkost objednala? a je bluzka strecova?(ze by sa trosku natiahla) dakujem za odpoved:)

    Like

  2. ahojky, prosim ako dlho si cakala na tu bluzku… ja som si ju objednavala 29.1. a aj mi napisali, ze uz mi ju poslali a stale nic :( aj za Tebou tak dllllho putovala?

    Like

  3. Ahojky, tá blúzka, myslíš, že S by ti už nesadlo?Lebo neviem sa rozhodnúť medzi S a M. Som dosť vysoka, ale hore som chudšia a prsia veľke nemám :D Dakujem :)

    Like

Napíš komentár