NEW IN – KABELKOVO

Kabelky. Malé, veľké, praktické, večerné, farebné, univerzálne, do ruky, cez plece…
Milión typov, farieb, materiálov, druhov, štýlov. A stále to je kabelka.
Vec, v ktorej vláčim svoj svet, všetko čo potrebujem a zároveň trilión zbytočností.
Vec, bez ktorej by som nevedela existovať.
Pravdupovediac ich vlastním celkom slušný počet (t.j. veľa, veľa..ale nikomu to nehovorte). 
No stále nemám dosť! Stále sa nájde nejaká ktorá by sa mi zišla. Či už farbou/veľkosťou/štýlom/hocičím.
Som maniak? Ale kdeže. I keď. V poslednom čase sa môj kabelkový arzenál celkom markantne obohatil.
Chceli by ste vedieť čo je nové na mojom kabelkovom fronte?
Číslo 1: Je veľká. Je praktická. Je hnedá. Dostatočné dôvody, nie? A hlavne nie je aktovková ( i keď viete, že tie milujem). Tak teda trochu zmena. A je háemková.
Číslo 2: Je aktovková (ehm..a sme doma). Je čierna. Má takú akurát veľkosť (ani malá, ani veľká). Pôsobí na mňa tak viac školsky ako ostatné. A to ma baví. Je z OASP. Prišla mi rýchlo po objednaní. Konkrétne ju nájdete TU. Má dlhý odopínací popruh a aj jeden kratší so zlatým detailom. Odporúčam.
Číslo 3: Má najskvelejšiu farbu. Je žiarivo žltá. A príde mi úplne rozkošná. Musela byť moja.Chcem s ňou chodiť do cukrárne a behať pod rozkvitnutými stromami. Rozžiari každý outfit. A to sa oplatí! Opäť z háemka.
Číslo 4: Maličká. Lesklá. S mašličkou a retiazkovým popruhom. Veď viete, že všetko na čom je mašľa musím mať. A navyše je táto za smiešny peniaz zo sekáča. No nekup to!
Čo hovoríte? Vybrali by ste si? Ktorá je vašim favoritom? Každá je iná a predsa sa mi všetky páčia. A aké kabelky máte najradšej vy?
A aby sa nepovedalo, že nakupujem iba kabelky ;) Voilá. Toť moje sukňové novinky. Všetky sú s vysokým pásom ako to ja najradšej. A tá krajková sa točí najviac na svete. Veď uvidíte. Zľava: Amisu/H&M/Topshop(sh)
A na čom ´ujíždíte´ vy?
P.S: Očividne som zodpovedný študent a bifľoš. Veď foťme si kabelky cez akademický. Nech žijú akademické prestávky. Ale teraz vážne. Učeniu zdar! Majte sa.

17 thoughts on “NEW IN – KABELKOVO

  1. ujíždim si na sukni niže kolien a ponožkách s volánikom. V móde nič nové, ale prečo to nechať v skrini, keď sa v tom cítim pohodlne.

    Like

Napíš komentár