DOT DOT DOT

Je nová. Je zelená. Je bodkovaná. Je skvelá.
Sukňa, ktorú som dnes mala na sebe prvý krát. V kombinácií s červenou. 
Červenou na tričku, šatke a mašli vo vlasoch. Takisto bodkovanej.
Čo vy na to? Čo vy a bodky? A takéto sukne?

Viem, že som sa dlhšie neozvala. Chuť by aj bola, no fotky nie.
Ale budem sa snažiť fotiť čo najčastejšie (bla-bla…)
Tak mi držte palce! Nech zachytím každý outfit.
A taktiež chystám new in! Snáď onedlho. Majte sa fájn!
 sukňa, okuliare-H&M / tričko-GinaTricot / kabát, balerínky-NY / mašľa-Lindex

18 thoughts on “DOT DOT DOT

  1. prepáč,ale podla mna tvoj blog abosolutne upadá.Kedysi som bola velmi velký fanúšik tvojho blogu,ale už ma važne nebavi.. Nič v zlom,ale očakávala by som od teba trochu vkusu a štylovosti..TOTO ČO JE?? to čo máš na sebe??? vyzeráš ako dúha.. Ak ti smiem poradiť tak menej je často krat ovela viac.. ta sukna je uplne hrozna..Ako aj skoro všetky outfity za posledné dni..

    Like

  2. a ešte ..Prosím ťa..nepíš ako decko.. možno toto vyzera ako nejay strašne moc kritcky komentar,ale hovorím svoj názor..a niekde na blohu som čítala vetu..”Neznášam tie “blogerky” bez štýlu ako Fresshion a ešte tam bolo pár mien;)

    Like

  3. Tiež mám pocit,že si stratilo to prvotné čo som na tebe tak zbožnovala, akoby si sa stále opakovala. Možno neobjektívne ale neviem to popísať. Tak držím palce nech nabereš druhý dych. :)

    Like

  4. dakujem za nazor. ja si nosim co sa mi paci. prirodzene. mrzi ma, ze teba to prestava bavit. ale ak sa ti nepaci tak nikto ta nenuti sa divat na fotky a citat moje infantilne zvasty. blog je vec, ktoru s radostou tvorim ak mam chvilku volneho casu. a kam si pisem a zverejnujem na co mam naladu. takze ak sa ti paci, nech sa paci, ak nie, tesilo ma.

    Like

  5. myslis, ze sa opakuju sukne/saty, bodky a masle? ak ano tak priznavam. to su veci, ktore ma bavia a ktore nosim s radostou. nosila som, nosim a aj nosit budem. takze ma mrzi, ze ta to tu prestava bavit. snad to bude lepsie.

    Like

  6. v kombinaci s červenou, je zajímavá ;) ale mě se víc líbí kombinace jen kabátku, červeného trička a šály na krku. A ta mašlička ve tvém účesu je úžasná ;).

    Like

Napíš komentár