THE RED!!

 Inokedy červenú dávkujem v menších množstvách. Ale dnes som musela! Červená ma baví! Ó skvelá to farba! A ten rúž som už dlho nemala. Čo vy na to?
 Ale inak je to dnes celé úplne jednoduché. Nahodíte rifle (radím vyhrnúť!), top, balerínky a kabelku a je hotovo!  Hlavným prvkom sú predsa farby. Teda farba! Žiarivo červená! To je môjho srdca šampión!
 Tento štýl sa mi sakra páči! Nedbalé/elegantné/chic/príjemné a zároveň tak jednoduché…či? A keby ste vedeli aký neuveriteľne ľahký a príjemný je ten top! A tie krajkové rukávy! Ách!
A toto sako čestne prehlasujem za maximálne nadčasový kúsok. Verili by ste, že už ho mám už minimálne šiesty rok? A že je to veľkosť na 10ročné deti? To najlepšie ever!

P.S:
POZOR! Poznáte Supersklep.com? Mám pre vás jednu super ponuku! Pre mojich čitateľov ponúkajú zľavu 20e pre nákupe za/nad 100e. Stačí uviesť do objednávky názov môjho blogu a je to! Výber majú naozaj široký. I keď na prvý pohľad sa môže zdať, že ide iba o skejtovú módu, nájdete tam aj skvelý výber LOMO foťákov a príslušenstva, hudobných tričiek, či dokonca bicyklov (musím povedať, že tie ma naozaj dostali!), lyží a podobných vecí. A ani niektoré tie kúsky prevažne skejtových značiek (tuším) nie sú vôbec zlé! Veď sa presvedčte sami ;) SUPERSKLEP !
ATTENTION! My dear readers..me together with a great shop called Supersklep.com(do you know it? you don´t? Check it out!), we have prepared a special discount for you : We would like to offer 20€ discount for every order, which price will be equal or above 100€ for everyone that will put in the order subject line name of my blog.  They have a great and wide selection of clothes (I know it´s mostly sporty style..but you will definately find some interesting pieces), and also LOMOGRAPHY cameras and chic bikes…but there are so many other things! SUPERSKLEP !

20 thoughts on “THE RED!!

  1. -Kockandy: aj mne! som rada..dakujem
    -anonym: tiez si to hovorim..dakujem
    -Yves: dikes ♥
    -Julianna: mam ich uz druhy rok..no su to jedny z oblubenych..a uz to na nich aj vidno..ale jednoducho ich mam rada..co uz ked su naj!
    -káča: cierne som aj ja obzerala..ale jednoznacne som isla do tejto vyraznej ;) vdaka!

    Like

  2. Ten top je skvelý,aj keď ja červenú moc nemusím ;) To sačko je strašne chutné :)* A červený rúž ti veeeľmi pristane :) Krásny outfit…

    Like

  3. to je tak keď sa za vidinou nejakého zisku predáš aj obchodu, ktorý vôbec nepredáva niečo v tvojom štýle..škoda

    Like

  4. -anonym: si to nejako zle pochopil.skoda. kebyze tam maju iba same skejty tak nepoviem. ale ja som objavila aj fakt pekne kusky. niektore kabelky/tricka/kosele su naozaj v mojom style. a hlavne ma zaujala ta ponuka analogovych fotakov a bicyklov – TO je presne moja salka kavy!

    Like

Napíš komentár