BE MY VALENT…..STOP IT!!

 Dnešok sa mi páčil! Bol príjemný…až na to počasie. Ja ráno vstávam na nultú…všade tma..a konečne mám chuť a odhodlanie dať si nový kabát. (uvidíte ho určite už čoskoro) Veď bude určite krásne a veľmi teplo! Tak som nahodila šaty..po včerajšej mikine príjemná zmena ;) Jarné čižmičky, kabátik a utekám do školy. Ehm…prší?? To mi nikto nepovedal. Nevadí…mali sme písať z literatúry ( za mesiac maturujem!! aaaa)..no to sa nedialo, z chémie ma nevyvolala. Takže fajn deň. Školu sme prežili. Teda. POZOR! Ušla som z poslednej hodiny! Mali sme mať zastupovanú…no nik nechodil…tak že ´poďme domov´…ja som sa už zdvihla…no ostatní nič moc :D No mala som úplne nutkanie urobiť to. Ujsť! Prvýkrát v živote! V štvrtom ročníku na strednej! Som rebel! Tak som sa s kamoškou vzali a už nás nebolo. Áno..takto si ja žijem… prázdniny som mala o polhodinu skôr:D

 Poobedie bolo viac než fajn. S mojou milovanou (Mirka…áno si to ty :-*) sme prešli snáď všetky obchody! ALE..nič som si nekúpila!Teda jedlo v zľave v Marksovi sa samozrejme neráta. Mmmm…pomarančová kôra v čokoláde..a tie čokoládky! Hovorím áno! A našla som si business-šaty. Teda nie, že by som ich potrebovala..ale sú naozaj pôsobivé. Byť nejakou vysokopostavenou ženou s kufríkom. Lodičky..tie (červené!) šaty, okuliare a ide sa meeting! :D Mali sme toasty a makronky (ako správna blogerka!! :D :D )

A viete čo? Valentín sa blíži…..TO ste museli postrehnúť. Doslova v každom obchode to cítiť….už sme si z toho fakt museli robiť srandu. Akože ´valentínsky chleba´? ´šiška v tvare srdca´?´valentínske jahody´?….a milión ďalších ´skvelých´ tipov. Povedzme stop! To slovo na L (láska) a na V (Valentín) momentálne nevyslovujeme ;) Ale svoju porciu valentínovania som si nemohla odpustiť…nebolo to plánované…no hodí sa! Môj ´valentínsky dezert´. Alias mega ľahká svačinka. Toast vo vajíčku obalený v cukre plus popučené jahody. Lahoda! Čo si budeme hovoriť..a keď je už ten Valentín(nie…TO sa nevyslovuje predsa!) za dverami!

Ach…mám prázdniny!! Teším sa!!

27 thoughts on “BE MY VALENT…..STOP IT!!

  1. Ty budeš maturovat? Týjo, jsem myslela, že jsi tak druhačka, třeťačka…
    A začínám mít pokrk těch tvých SKVĚLÝCH outfitů… Deprimuje mě to, že máš tak moc krásného oblečení!
    =) =) =)

    Like

  2. Blueberry: :D :D no vidis..ty si to vymyslela ;)
    fashion-de-lampion: dakujem..a praveze ani ja neoslavujem :D :D sa smejem
    Michaela: naozaj? tak to uvidime..ale pacilo sa mi ;)
    mon…: ale fakt je mega lahka :D skus ;) a dakujem za sako ..lubim ho
    Mondelka: uf..budem sa cervenat ;)
    Káesko:: no tento rok maturujem iba zo slovenciny..smo na bilingvalnom 5rocnom gymnaziu..takze tak…cize isla som z osmicky..a v podstate som tretiacka akokeby :D a dakujem ..
    minja: thank you sweetie
    ninalowe: no vidis! a ako to dopadlo..no co aj tak mi bolo fajn ;)
    Linda: opovazis sa!! vies ako ho lubim!! skvely sekacovy ulovk ! ach…som na seba hrda…ale niekedy ti ho mozno poziciam dobre..ak ty mne tie topanky, ktore mi uz vypredali :D

    Like

  3. Luci: no nie v maturitnom..v strvtom z piatich :D cize mas pravdu..tento rok ma caka matura zo slovenciny…a kludne to povedz :D dakujem
    Anazuz:ach…no uvidme..a dakujem ;)
    Lucy: dakujem
    Mielle: je to povodne podla Nigelly…tiez som neverila…no je to FAKT SKVELE..a prudko navykove..ochutnaj!!

    Like

  4. páni, nevyzeráš tak staro ;D v ročníku zdrhnúť prvýkrát ?!!! ja som v prvom a už som asi 20x zdrhla :D som zlá, ale boli to nepotrebné hodiny :D a moc ti to sluší ! to sačko je perfektné.)

    Like

  5. krásne sako :)) a ty už ideš maturovať?? aa to len ja som tak pozadu?? :D ja som si myslela že si ročník približne ako ja! :D (nechce sa mi tomu veriť :D kolko máš rokov vlastne?:) )
    máš sa – my prázdniny až o týžden.. :/

    Like

  6. jaaaj aj ja maturujem o mesiac :///
    nech uz je potom stale citim ten kamen na srdci :/
    prazdniny zavidim, ja az o tyzdeen :)
    a valentin momentalne grc kedze ho mozem oslavovat sama :D:D:D mozno si uborim na ranajky ten tvoj chlebicek :D:)

    Like

  7. V pondelok sme mali tiež mať poslednú hodinu zastupovanú,všetci hneď zdrhli,nakoniec aj ja a teraz mám neospravedlnenú,lebo že vraj nejaká učka potom došla suplovať :D čo už no… :D inak fajn outfit ;)

    Like

Napíš komentár