ADDICTED???

  Mám sa fajn. Teda v rámci možností. Ale v podstate sa ani nemám fajn. Lebo sa musím ísť učiť fyziku (ktorá patrí do fakt-že-to-veľmi-neobľubujem-teda-vôbec). Ale dnes som napísala dve veľké testy. Ten surrealizmus a ešte anglinu…tak dúfam, že to dopadne čo najlepšie. Inak to bol celkom fajn deň. Na obed sme mali ázijskú panvicu, čo je v našej jedálni považované za viac než luxus. Letmá štandardná prehliadka Maxu..čítaj jeho preletenie (viete ako..už mám vlastnú trasu a systém). A moje predsavzatie šetriť dopadá celkom úspešne. Teda fakt ,že iba celkom. V tom Orsay som tú leopardiu baretku proste nemohla nechať. Úplne ladí s mojimi rukavicami a k tomu všetkému je neskutočne príjemná. Takže som o 2,95 ľahšia..no mám baretku..ale to je vážne všetko už ani o cent viac ;)
  Inak môj dnešný outift znova spadá do kategórie nechce-sa-mi-moc-vymýšľať-tak-vsadím-na-pohodlie-a-ide-sa) Ale to tričko mám vážne rada. S kamoškou vždy uvažujeme, kto v skutočnosti sú tí ľudia na fotkách..a je pravda, že väčšina už má vymyslený kompletne celý životný príbeh (nechcite to počuť…normálne telenovala..a tie ja vážne nemám rada) K tomu jednoduché (a teplé!!) legíny, rifľová košela. A musela som to nejako ozvláštniť. Tará! Veľká saténová mašľa na vrecku. Óoo áno ;)

 Ehm..ale ta fyzika sa mi sama nenatrepe do hlavy (ach..prečo by to tak nemohlo byť akože???). Takže, už by som sa mohla konečne rozlúčiť. Majte sa fajn. Ja to, dúfam, zajtra prežijem v zdraví a poobede hurááá na ´palacinkovú párty´….Bude to žúr…a ja to cítím!! Wuaaaaa…teším teším…no stále je tu vidina fyziky…už to chcem mať z krku…majte sa krásne!!
 Ach…a zajtra ešte vstávam na nultú…damn!!!
 And are YOU addicted to fashion???
 P.S: tie ponožky už radšej ani nespomínam..ale aspoň máte istotu, že si ich každý deň mením ;)

22 thoughts on “ADDICTED???

  1. A kde je fotka baretky? Urcite je skvela! Oufit fajny,jednoduchy ale pritom zaujimavy a sviezi..ako aj tvoje posty, take bezstarostne, aj ked mas starosti s fyzikou…ale isto to zvladnes,tam je vsetko logicke,len si to treba uvedomit:)
    A pri tych tvojich zelenych ponozkach a velkej masli ma napadlo,ze som ti dnes v maxe v reserved nasla ponozky. Viem ze setris,takze asi nic z toho,ale stali kolo eura a boli cierne s cervenou maslickou!Ty uz si ma nakazila tak,ze vsade ti hladam maslicky:))
    A este ked beham po Maxe,ci Auparku ci Mirage, pozeram, ci neuvidim teba aj s tvoju haenemkovou kabelou:)

    Like

  2. to tričko!!! ;D príbeh z toho priam kričí! ;)

    a palacinková párty? joj ako ti ja závidím, moje posedávanie doma a ničnerobenie mi ide pekne krásne na nervy a to som doma len druhý deň! :D tak prajem skvelú zábavu a dokumentuj! :)

    Like

Napíš komentár