WHO´S NEXT?

   To počasie vonku je skvelé. Teda až na tú zimu. Ale slnko ja môžem…už aby sa objavila tá jar! No musím sa pochváliť, že si to užívam. Výdatná prechádzka dnes, včera aj predvčerom. Mrazivo ale stále krásne ;) Dnes som dala konečne vydýchnuť parke a nasadila červený klobúčik. Mala som naň strašnú chuť. Moje klobúkové ja sa pomaly ale isto prediera na povrch! A červenú farbu tiež začínam pomaly ale verne milovať!
   Ale o inom som dnes chcela. Máme tu posledný januárový deň. A viete čo sa stalo v januári? Rebeka začala naozaj intenzívne blogovať :D Takže teraz by ma zaujímal váš názor. Čo vy na to?
Máte radi čísla? (ehm..matika nie je môj favorit) ALE …za január som pridala s týmto spolu 28 príspevkov. Pričom za celý minulý rok ich bolo 88. Čiže viac ako minuloročná štvrtina v priebehu jedného mesiaca. Viem, že fotky nie sú najkvalitnejšie. A kúsky v outfitoch sa dosť striedajú. No takto to každodenne nosím a teraz už aj zaznamenávam. Čo vy na to? Mám sa snažiť pokračovať čo najintenzívnejšie sa dá…či si dať pohov a pridávať raz za čas kvalitnejšie a premyslenejšie fotky?? Osobne som skôr asi za tú prvú možnosť :D Ale vaše reakcie ma zaujímajú. Pretože už vás je 188 a osmička je veľmi sympatické číslo.

 Chcela som konečne nejaké podarenejšie vonkajšie fotky, ale organizácia zlyhala. Tak sa budete musieť znova uspokojiť s týmito izbovými ;)

 A ja by som už konečne mala ísť doštudovať rozmnožovanie po francúzsky a slovenskú literatúru z obdobia po štyridsiatom piatom. Ehm…

A ešte by som chcela poďakovať. VÁM. Za všetky návštevy, komentáre a tieto veci. Veďvietečo (to že mám rada Harryho Pottera už viete? ..ale kto ho nemá rád, že?) Robíte mi radosť. ;)

24 thoughts on “WHO´S NEXT?

  1. ja ťa sledujem od novembra a tiež som si to všimla, že teraz dávaš posty skoro každý den :)) ale mna to len a len teší, pre mna si jedna z najlepších blogeriek…takže tak :D páči sa mi vidieť práveže nie až tak dômyselne nachystané photoshooty, ale takéto…že ako kto chodí do školy, do mesta, von..aj v reálnom živote :) bundička krásna, mám vyhliadnutú podobnú, a klobúčik tiež super (červená je dobrá) :)
    http://fashionfairyblog.blogspot.com

    Like

  2. -czech foreigner: skoro rovnako skvela ako tvoje cervene licka..dakujeeem :D
    -Joll Burr: na zaciatku som nevedela ci to bude symbioza..ale jednoznacne je!! dakujem ;)
    -Barb.: podla mna to je bundicka…letecka :D dakujem ;)
    -babô: tak to som rada…ked je to obojstranne ;)
    -Martina G: dakujem..milujem slovo ´buřinka´:D
    -F.F. Moni: uf ty si mi ale dala…teda ze si ma veeelmi potesila!! zlaticko :D dakujem ..a to s tou kabelkou sa tiez pytam.. :D
    -Linda: wuaaa..som rada rada ;)
    -zuzi: ja sa budem snazit :D …a vies co? ani mi nebola zima..dobre..iba trosku :D
    -NinaLowa: ´vaše přání je mi rozkazem´ :D
    -Martina: okej…ja som sama na seba zvedava :D
    -Tamara: tak to som rada..lebo sa mi fakt zapacil :D dakujem

    Like

  3. -TinaRose:whohooo..dakujem…aj mne sa to ´zamlouva´
    -Kaesko:podla mna to je bunda..a k tomu este pilotska..dakujem :D budem sa snazit of course
    -Nanny:´čepeček´ma pobavila..kujeeem
    -Klára:no ked to pocujem od teba..uz asi v inej farbe ani chodit nebudem..strasne dakujem ;)
    -Lucyindisguise:no uvidime kao sa to vyvinie..ale dakujem ;)
    -Lucy: a ja ako vzdy dakujem..naozaj
    -Natali: whohooo..som rada rada rada…dakujem
    -F.F:aj ja dufam ;)
    -ThePaleA:tiez si to hovorim…
    -Michela: ooo ano..aj ja som rada rada…a budem sa snazit nasledovat ´len tak dlaej´ :D

    Like

Napíš komentár