čarovná Ľubľana & oranžový overal

lublana8Nevedela som sa dočkať ako vám ukážem tieto dovolenkové fotky. Nielen kvôli čarovnej Ľubľane, v ktorej sme strávili dva skvelé dni, ale aj kvôli tomu parádnemu oranžovému overalu. Priznám sa, že už dávno ma žiadne oblečko nenadchlo tak ako práve tento žiarivý kvetovaný kúsok. Veď už len pri pohľade naň sa musím usmievať a všimla som si, že aj okoloidúci reagovali rovnako. :) Je z veľmi príjemnej ľahučkej látky, takže som sa v ňom celý deň cítila náramne pohodlne. A keďže už nebolo úplne horúco, doplnila som ho džínsovou bundičkou a pohodlnými topánkami, v ktorých som bez problémov prešla niekoľko kilometrov krížom krážom cez celé centrum. Inak Ľubľana mi padla do oka hneď na prvý pohľad. Tak živé, zelené a pohodové mesto s úžasnou atmosférou, cyklistami a sympatickými podnikmi na každom kroku som naozaj nečakala. Dúfam, že som tam nebola naposledy. Ak vás zaujímajú tipy na miestne dobroty, tak počas prvého dňa sme stihli ochutnať klobásu z Klobasarny a výborný burger aj fish & chips z Pop’s Place. Bájdvej, ak ste ešte nečítali všetky dobrodružstvá z nášho slovinského roadtripu, tak rýchlo klikajte sem: prvý, druhý, tretí diel. Verím, že sa vám tieto dovolenkové posty páčia. Už mám v talóne iba jeden posledný článok zo Slovinska, no o pár dní sa opäť chystám na výlet, takže stay tuned…lublana9lublana1lublana15lublana2lublana16lublana14lublana5lublana3lublana4lublana6lublana19lublana10lublana11lublana7lublana12        oranžový overalShein / džínsová bunda-s.Oliver / kabelka-F&F / topánky-sekáč / okuliareodtiaľto

Čo hovoríte na overal? Boli ste už v Ľubľane? Ako sa vám páčilo? A aké mesto vás naposledy príjemne prekvapilo? Pochváľte sa, som zvedaváááá (a rada by som tipy na výlet)!

fotil môj milý

                 

3 thoughts on “čarovná Ľubľana & oranžový overal

  1. Ľubľana je krásna, a vlastne celé Slovinsko, boli sme tam tento rok a presne na tých miestach ako vy! :D len namiesto Postojny sme boli v Skocjane a navyše sme aj trošku kempovali pri Bohinji a pod Triglavom…frajer už teraz otravuje že chce ísť späť :)

    Like

Napíš komentár