#Douglas❤Slovensko

OLYMPUS DIGITAL CAMERAELITE BLOGGERS CONTENT MARKETING

Tiež rady skúšate kadejaké krémiky, šminky a kozmetické novinky od výmyslu sveta? Tak potom bude Douglas, ktorý konečne mieri aj k nám na Slovensko niečo pre vás! Prvá pobočka sa otvára už tento piatok v Auparku a ďalšiu nájdete od mája v Eurovei. Ja som mala spolu s ďalšími blogerkami možnosť obzrieť, ochytať a vyskúšať si kopec zaujímavých produktov už minulý týždeň a musím povedať, že sa naozaj máme na čo tešiť! Okrem širokého portfólia vlastnej značky, ktorá si zakladá na kvalite za dostupné ceny (zatiaľ ma asi najviac oslovila ich bio prírodná kozmetika z rady Naturals, rozkošnosti Les Délices s cukríkovou vôňou či dekoratívka, ktorá bez problémov konkuruje oveľa drahším produktom) privezie parfuméria Douglas aj veľmi známe značky, ktoré sme si doteraz museli nosiť či objednávať len zo zahraničia. Takže ak si brúsite zuby na niečo od Urban Decay či Benefitu, od piatku to nájdete už aj u nás s tým, že vám ochotný personál s radosťou pomôže, poradí, ukáže, nalíči a naučí vás rôzne kozmetické grify. douglas2OLYMPUS DIGITAL CAMERATaaak? Čo vy na to? Poznáte Douglas? Tešíte sa, že ho budeme mať aj u nás? Ja sa očividne neviem dočkať! A s kým sa uvidím v piatok na otváračke? Veľmi ma láka aj Benefit Brow Bar, ktorý tam budú mať.

P.s: Cez víkend vypuklo hlasovanie v súťaži Bloger roka! Ak máte chuť podporiť ma, budem veeeľmi vďačná za každý jeden hlas! ŠUP SEM (Stačí zadať svoj mejl a následne hlasovanie potvrdiť v správe, ktorá naň obratom príde. Ak to náhodou neviete nájsť, mrknite do spamu!) Ste super, ďakujem!

pruhované košeľové šaty mám od Dorotky zo Zootu a fotila som na môj nový Olympus

                

2 thoughts on “#Douglas❤Slovensko

  1. Suuper, o tom som už počula na ostatných blogoch, ale nových info nikdy nie je dosť. Je skvelé, že takéto veci prichádzajú aj k nám, lebo mi pripadá, že sme posledná krajina, ktorá nemá UD alebo Benefit normálne v obchodoch, zároveň som však sklamaná, že AK už konečne niečo nové príde, tak len do BA..a myslím, že aj východ by si zaslúžil niečo nové.. je to škoda, že druhé a tretie najväčšie mestá Slovenska nemajú ani len Zaru..alebo bežné obchody. :( Ale tak snáď sa to tam dostane :) Pokrok je už len to, že je to v BA..

    http://www.sinnamona.blogspot.com

    Like

Napíš komentár