Dorotka ♥

Ahojte! To, že ospevujem tieto topánky kade chodím ste už určite museli postrehnúť. Ak ak ešte náhodou nie, dnes vám ich konečne ukážem v outfite. Ten mám skoro celý od Dorotky.  A aj keď sa môže zdať, že hovorím o nejakej kamoške, tak mám na mysli Dorothy Perkins – anglickú módnu značku, ktorú konečne zoženiete aj u nás. Priamo na Zoote! Ten, bájdvej, otvoril novú výdajňu radosti už aj u nás v Žiline. Hurááá! Ja som si okrem topánok vybrala z tejto kolekcie aj jednoduché džínsy, khaki blúzku a parádnu červenú vestu, ktorá sa mi v skutočnosti páči ešte viac ako na obrázku! Potom som už pridala iba čierny náhrdelník, obriu kabelku, strapatý účes, rúž a bolo! Veď pozrite:red vest, blouse, jeans, leather bootsDorothy Perkins via Zoot / jacketShein / bag, necklace-H&M

Ako sa vám páči môj outfit? Poznáte značku Dorothy Perkins? A čo hovoríte na video?

A ak ste sa dočítali až sem, mám pre vás PREKVAPKO!!

Spolu so Zootom som si pre vás pripravila malú súťaž! Ak chcete vyhrať voucher na nákup (nielen) mäkkých darčekov pre seba či svojich najmilších, stačí keď mi do komentára spolu s vašim e-mailom hodíte link na kúsok, ktorý sa vám z tejto kolekcie od Dorothy Perkins najviac páči a ja na Mikuláša vyžrebujem jedného šťastlivca! Držím vám palce :)

fotil & natáčal môj milý na Olympus PEN E-PL7

                

181 thoughts on “Dorotka ♥

  1. Bohuzial, link neviem poslat, som len cez mobil. V kolekcii sa mi paci viac veci, ale najviac asi cierna kardiganova vesta :-) A potom uz len sivy klobuk, tmavomodre skinny rifle, kt som si roztrhla ked som utekala na bus a skaredo som spadla :-( Budem z nich musiet spravit rifle s roztrhanymi kolenami ;-) A este ktorekolvek cierne puzdrove saty :-) Je toho straaasne vela ;-)

    Like

Napíš komentár