trilión nových vecí + giveaway

červená vesta, khaki blúzka, džínsy, topánkyDorothy Perkins via Zoot / bundaShein

Takýto článok, v ktorom by som vám ukázala čo nové mi pribudlo (nielen) do šatníka sme tu už dávno nemali. A keďže sa mi toho v posledných dňoch nahromadilo celkom dosť, rozhodla som sa vám to všetko pekne ukázať – a aby to bolo trošku osobnejšie, natočila som aj video! Musím sa priznať, že hóóly pozerám veľmi rada, tak snáď vás bude baviť aj ten môj.

No poďme rovno na tie novinky! Poznáte značku Dorothy Perkins? Viem, že ju sem-tam postrehnem v sekáči, dokonca som si tam už nejaký ten kúsok kúpila, no teraz je vďaka Zootu normálne dostupná už aj u nás! Ja som si z aktuálnej kolekcie vybrala hneď niekoľko vecí, no najlepším úlovkom sú jednoznačne tieto čižmičky, ktoré zhmotnili všetky moje predstavy o vysnívaných topánkach: sú kožené, kotníkové, čierne, mierne do špičky, s gumou po bokoch, majú ideálny podpätok a zlatý detail na päte. Dokonalosť! Najbližšie týždne ich nevyzujem! Ale aj tá ľahká červená vesta je super. Je to taký ten skvelý kúsok na vrstvenie, ktorý ozvláštni každý jeden outfit. To, že som ju teraz mala 3 dni po sebe (na sebe :D ) hovorí samo za seba.

Okrem oblečenia tu mám aj kopec doplnkov do domácnosti. Pred pár dňami sme si totiž urobili výlet do Ikejky, odkiaľ som si okrem plného brucha (ten ich grilovaný hermelín! mňam!) odniesla tie najkrajšie svetielka, rozkošný hrniec, plechové džbániky, po ktorých som túžila od leta a niekoľko drobností z vianočnej kolekcie. A nezabudla som ani na vás, tak čítajte do konca :)

Mäkučké zvieratká Just Love som vám predstavovala už dávnejšie, no až teraz sa zoznámite s celou mojou smečkou. O ktorého fešáka by ste chceli súťažiť? Ale líštičku si nedám, tá ma totiž vzadu vyšité R ako Rebeka. Inak na fejsbúku už majú nové zvieratká (ten lemur!!) a dokonca aj chutné plagátiky. Myslím, že to je super tip na darček nielen pre deti.

b6ckpreservítky, formičky, utierka, menovky, špagát, nožnice, hrniec, džbány, hviezdičkové svetielkaIkea

rozkošné zvieratká: líštička Foxi, zajo Kug, panda, mačka KotoJust Love

A nakoniec už spomínaná súťaž! Až do Vianoc sa môžete tešiť na záplavu rôznych skvelých darčekov, ktoré pre vás pripravujem. Začíname od-téééé-raz! V tomto prvom balíčku nájdete pečiaco-zdobiacu výbavu, ktorá obsahuje plechový džbánik, sadu papierových formičiek, sklenenú nádobu, utierku, servítky, dvojfarebný špagátik, nožnice, menovky na darčeky a skvelú 70% čokoládu. Myslím, že s použitím všetkých týchto vecí sa dajú vykúzliť aj chutné vianočné darčeky pre vašich blízkych.

Takže ak chcete tento super-truper balíček získať, stačí keď:

  1. ma sledujete na fejsbúku, youtube a instagrame
  2. šérujete túto fotku (verejne, aby som vás potom mohla kontaktovať)
  3. a napíšte mi na čo najviac sa na Vianoce tešíte

Víťaza vyžrebujem 30.11. Tak veľa šťastia!

Ktorá vec z môjho hólu sa vám najviac páči? A čo hovoríte na video? Aké by ste chceli vidieť nabudúce?

                

7 thoughts on “trilión nových vecí + giveaway

  1. miluju ikeu, maji tam uzasny dekorace :) obecne mam rada bilou, sedivou, strbrnou – co se interieru tyce.. takze v ikee bych si hnedka vybrala :) a cervena vesta, bunda a boty jsou uzasny! podobnou bundu jem si zrovna minuly vikend koupila :)

    ClaudiasNewLife

    Like

  2. Tvoje videa mám tak ráda, ten líbezný hlásek je úplně něco jiného oproti jiným youtuberkách. Ach ti plyšáčci jsou nádherní! A na co těším na Vánoce? Asi na to cukroví, vůni stromečku a rodinnou pohodu :-)

    Like

  3. Najviac sa tesim na tu atmosferu, na to ze budem s rodinou, ze budeme piect vianocne pecivo, dekorovat byt do vianocneho satu, tesit sa zo vsadepritomnych vecernych svetielok, vianocne trhy, punc a atmosfera, MILUJEM VIANOCE…

    Like

  4. zdielam na instagrame(@katuss.po)
    na vianoce sa teším najmä na mojeho milovaného priateľa, ktorý sa na dlhšie vráti z Nemecka zo stáže. Takže je to pre mňa hodnotnejšie než všetky darčeky.

    a z tvojeho haulu sa mi páči snáď uplne všetko. Najmä tú červená vesta a svetielka z Ikeii.

    Like

Napíš komentár