fluffy + giveaway

Minulý týždeň bol pre mňa jeden z tých rozlietaných, kedy ste radi, že na jeho konci je víkend! Okrem školy a práce som totiž mala naplánovaných aj kopec kulinárskych a blogerských starostí radostí, ktoré zavŕšil trojdňový módny maratón – Fashion Live! Ja som tam pobehovala každý večer a okrem množstva prehliadok (pričom tá od Lenky Sršňovej sa mi páčila najviac), fotenia pre Huberta, nekonečných blogerských rozhovorov s Ivkou & Miškou a stretnutí s vami (ďakujem každej jedenej slečne, ktorá za mnou prišla a prehodila zopár slov! nečakala som, že vás bude toľko, no všetky ste boli super a neuveriteľne ste ma potešili!) sme spolu so šikovnou Nat stihli posledný deň cvaknúť aj tento outfit. V stredu som mala pruhované nohy, vo štvrtok sukňu od Sršňovej, no a keďže na mňa v piatok ráno zo skrine vyskočila táto chlpatina, ktorú ste mohli vidieť ešte v januári – výber bol jasný! Skombinovala som ju s úplne jednoduchým outfitom: čierne džínsy, sivé tričko, biele sako, pridala obľúbené topánočky z F&F, jediný účes, ktorý zvládam a bolo. Musím to biele zvieratko venčiť častejšie! A myslím, že by si zaslúžilo aj meno – nejaké nápady?

     jacketShein / top-Gap / jeansRomwe / bagFRS / shoes-F&F / camera-Olympus PEN

fotila – Natália Jakubcová

Tak čo hovoríte na tento čierno-biely outfit? Páči sa vám moja chlpatá kabelka?

Dnes tu pre vás mám aj sľúbené prekvapko! Ak chcete vyhrať 120 doláčov na útratu na Shein.com, za ktoré si môžete kúpiť napríklad tento krásny pruhovaný kabát, skvelé šedé rolákové šaty, ktoré už sú na ceste ku mne či tieto pruhované (tie už mám!) a ešte stále vám skoro polovica zostane, stačí keď:

1. ste zaregistrovaní na Shein.com (ak ešte náhodou nie ste, tak šup sem – trvá to 3 sekundy, nebojte)

2. lajkujete & odoberáte môj blog a do komentára mi napíšete e-mail, s ktorým ste sa v predošlom kroku registrovali

3. a ak chcete môžete pripísať aj čo sa vám na mojom blogu/videách najviac páči/nepáči, prípadne čo vám tu chýba.

Ja 11.11. vyžrebujem šťastného výhercu, tak dovtedy želám veľa šťastia! Aaaa inak ešte pár dní súťažíme aj o Conversky!

                

137 thoughts on “fluffy + giveaway

  1. Jeee táto Giveaway je úplne super, na shein mám asi 20 položiek vo wishliste plus sa blížia Vianoce, tak by to trebalo využiť :) Mne by sa páčilo, ak by si urobila videa, nejaké tipy na vianočné darčeky alebo nejaké vianočné dekorácie, keďže sa už blížia.
    lillyjanekova@yahoo.com

    Like

  2. sledujem všade :) FB: ZuZu Predaj Sabo YT: Zuzana Sabova
    Insta: zuzu.predaj
    a kdeže som sa omylo registrovala cez mail, ktorý nepoužívam na takéto súťaže aby mi nechodil spam tak to skúsim takto :P mail mam taký istý ako instagram len teda gmail :)

    Like

Napíš komentár