blue&white

Prvý prázdninový #fresshioninitaly outfit je tu. Mám pocit, že som skoro celú dovolenku nosila modro-biele kombinácie. Ale keď to k tej jemne opálenej pokožke, moru a modrému nebu bez jediného obláčika tak krásne pasuje… Na tieto košeľové šaty som sa tešila odkedy mi prišli. Vedela som, že do morského vánku budú ako stvorené. Pridala som k nim slamený klobúk, jednoduché sandálky (tie som uchmatla pár dní pred odchodom v zľave v Tescu) a papierovú tašku, ktorá bola mojou tohtoročnou plážovkou.vvv vvv2 vvv3 dressOasap / sandals-F&F / paper bag-Uashmama / hat-mum´s old one

Ako sa vám páči môj prvý dovolenkový outfit? A čo najradšej pri mori nosíte vy?

Fotené na #môjolympus

                  

9 thoughts on “blue&white

  1. Ahoj Rebeka. Nevim proc, ale je to uz po nekolikate, co tve fotky odkazuji na detail jinych fotek. Napr. fotka c.4 a posledni fotka v clanku. Jinak je to skvele, jen tak dal!

    Like

    • ahoj! prepáč, no neviem čo konkrétne myslíš tým odkazovaním. štvrtá a posledná fotka sú predsa úplne iné. či ide o to keď na ne klikneš? vysvetli mi to prosím, nech to viem vyriešiť. a ďakujem :)

      Like

      • Ahoj. Ano, jde o kliknuti na danou fotku. Posledni fotka napriklad odkazuje na stejny detail fotky jako fotka predposledni. Snad to dava smysl :)

        Like

  2. Já už několik let na dovolenou vozím oblečení v bílo-modré kombinaci. Prostě je to šik, praktické a super kombinovatelné i s jinými barvami. Černá na dovču rozhodně nepatří :-)

    Like

Napíš komentár