summer lookbook

8

Ahojte! Postupne doháňam všetky predštátnicové resty (a pre vás mám rozpracovaných asi 5 ďalších článkov), no okrem toho si celkom užívam prázdninovú náladu. Podiel na tom má aj to krásne letné počasie, a tak sme už v utorok zahájili kúpaciu sezónu. Jupí! Okrem toho sa teším z každej jednej jazdy na bájsikli, z prechádzok s tou najlepšou zmrzlinou (choďte do Kouna a dajte si mangovú&malinovú!) či z piknikov a grilovačiek, ktorých sezóna je tiež v plnom prúde. V posledných dňoch sa mi (vďaka môjmu milému) podarilo zopár takých príjemných momentov natočiť a vzniklo z toho moje prvé lookbook video, ktoré si môžete pozrieť nižšie. Uvidíte v ňom outfity z tohto príspevku v pohybe, ako aj jeden ďalší. Všímajte, že nastala moja obľúbená sezóna letných šiat! Tieto kvetované (ktoré som mala aj na Blogerovi roka) mám momentálne zo všetkých najradšej. Keď som ich rozbalila, veľmi príjemne ma prekvapili a ak by som si mala vybrať šaty, ktoré ma charakterizujú, boli by to určite tieto! Aj keď v týchto mintových majú dosť veľkú konkurenciu! Tie majú pre zmenu môj obľúbených výstrih na chrbte a sukňu, ktorá sa točí najviac na svete (vo videu máte dôkaz namiesto sľubov).

6 7

dressOasap / jacket-St.Oliver(second-hand) / shoes-New Look

10

4

9

dressRomwe / shoes-H&M / headband-DIY

Ako sa vám páčim v letných šatách? Ktorý outfit vás zaujal viac? A čo hovoríte na video?

P.s: Odvčera môžete súťažiť o balíček rozkošností, ktoré som vám doniesla zo Švédska!

Majte sa krásne!

Fotil & natáčal môj milý na #môjolympus .

6 thoughts on “summer lookbook

  1. Letné šaty ti veľmi pristanú, čiže sa mi to páči. Aj ja som si nové zaobstarala. A outfit sa mi najviac páčil v tých kvetovaných šatách – krásne na leto! A video tiež zaujímavé. Sprav takýchto videí omnoho viac! Už som videla všetky tvoje videá, ale toto je TOP :)

    Like

  2. asi se mi libi vice ty druhe saty, hezky ti sedi ta barva i strih a je to takove pro me vice elegantnejsi :) a kvetinova celenka to hezky osvezi, ja po nich uz nejakou dobu pokukuju, ale nemam odvahu si ji koupit a chodit s ni po centru Prahy :)

    ClaudiasNewLife

    Like

  3. Ahoj,
    video Ti muselo dát hodně práce, je to na něm vidět, je moc hezké a propracované. Doufám, že budeš mít čas a chuť taková videa dělat častěji!
    Nejvíc se mi líbí květované šaty, lodičky a jeansová bunda. To je styl, co mám ráda a sama i občas nosím.
    Za mě jen tak dál ;o)
    Šárka

    Like

  4. Úžasné fotky a skvělé video. Jsi neuvěřitelně kreativní. Chci se zeptat. To je vše foceno a natáčeno tím fotákem Olympus Pen? Již delší dobu po něm pokukuji, lidi si ho hodně chválí, tak mě zajímá, jak jsi s ním spokojená. Díky a těším se na další články. Kamila

    Like

  5. Ahoj,
    všechny outfity jsou moc krásné. Moc se mi líbí tvůj styl. :) A video je super.
    PS: kéž bych měla odvahu na tu boží květovanou čelenku! :D

    Like

Napíš komentár