pastel&comfy

2

Dva teniskové outfity za sebou? Ale keď včera to inak nešlo. Vybrali sme sa na bájsikli do mesta, tak som vsadila na pohodlnosť. K novým teniskám New Balance 574 (básnila som o nich už aj tu a môj prvý NB pár si možno pamätáte odtiaľto) som pridala obľúbené džínsy (Abercrombie&Fitch zo sekáča za 2e! tomu hovorím super úlovok!), ktorým som roztrhla koleno a bielu mikinu. Myslím, že ružová koženková bunda spolu s kabelkou rovnakej farby, obrím šálom a úžasnými mačacími OPS! okuliarmi v mojej obľúbenej mint farbe posunula celý outfit o trochu vyššie. Čo vy na to? Inak ten strapatý drdol a minimálny make-up sú už taká víkendová klasika. A ak sa vám náhodou zdá, že mi vlasy poletujú kade-tade, tak verte, že fúkalo ostošesť a ja som frflala na celý svet keď som po ceste naspäť musela šliapať v protivetre.

4 7635

                         Kitti sunglasses – Ops!Objects / scarf – second-hand / New Balance 574Brands24                        top -Orsay / jeans – Abercrombie&Fitch (second-hand) / jacketChoies / bag-VJstyle

fotil – môj milý

 Ako sa vám páči môj víkendový outfit v teniskách? Čo na ne hovoríte? Tiež ste fanúšikmi New Balance?                    Myslíte, že kombinácia s pastelovými tónmi im pristane? A mne tie okuliare?

P.s: Budem naozaj rada ak ma podporíte svojim hlasom v Blogerovi roka a pomôžete mi dostať sa do finále! Ďakujem!

P.p.s: Kto si všimol ten hrad v pozadí?

                

11 thoughts on “pastel&comfy

  1. Uplne premyslim ze si misto cerno-sedych NB tenisek poridim nejake barevne, holcici…Mozna presne tyto :) Jsou totiz moooc pekny a tvuj outfit je na 1* ;) Nadhera proste!

    Like

Napíš komentár