lovely sunday…

DSC_1593

Ani neviem ako je možné, že som celý týždeň nič nenapísala. Teda vlastne viem. Stále som niekde behala a medzi tým ma nemal kto odfotiť. A ak aj náhodou mal, tak už bolo blbé svetlo. No nevadí. Dnes som zavelila, že už musíme niečo cvaknúť, a tak sme vytiahli bájsikle a počas prechádzky Starým mestom vznikli tieto zábery. Tie malebné uličky za Dómom s opadanými stenami a domčekmi s okenicami mám najradšej. A čo sa týka outfitu, tak ten je taký správne víkendový. Obľúbené džínsy, pohodlný sveter, hnedá bundička a nový obrí šál, ktorý je zo všetkých najpríjemnejší! K tomu už iba čižmičky, obľúbená kabelka a červený rúž (všímate to zladenie s pruhom na šále?). Ako víkendujete vy?

86147

jacket, boots-NY / jeans, sweater-second-hand / scarfSheinside / bagJej.sk / lipstick- Hollywood siren by Avon

Ako sa vám páči tento outfit? V čom chodíte na prechádzky najradšej vy?

A postrehli ste už, že beží Bloger roka? Ak si nájdete pár sekúnd a zahlasujete za môj blog tu, budem vám nekonečne vďačná <3

                

14 thoughts on “lovely sunday…

  1. dnes si krásna :) aj keď si neviem momentálne predstaviť, že by som si dnes dala takú tenkú bundičku, lebo u nás fúúúúka ako besné :D

    Like

  2. Tvůj blog je nejlepší ze všech””! Tvé outfity jsou suprové…A to všelijaké jídlo :33 Tomuhle říkám parádní blog. Akorát, by mě také zajímala třeba tvá kosmetika …jaké používáš šampony nebo tak ;) Ale hlavně jen tak dál..s tímto blogem….:)) B.

    Like

  3. Pekne nakombinovaný outfit, farebne je zvládnutý perfektne len by som vymenila okuliare. Išla by som do ,,hnedej verzie,,. :)

    Vladies
    vladiesblog.blogspot.sk

    Like

Napíš komentár