malý mix posledných dní | 14

dec5

torta podľa Lindy / lenivé sobotňajšie ráno / úžasný slivkovo-jablkový koláč / mini Pavlova s višňami

Ahojte! Opäť prinášam smršť farebných fotiek plných dobrôt a vecí, ktoré mi spríjemňovali uplynulý mesiac. V decembri to bolo (ako inak) hlavne o Vianociach, vianočnom pečení, soboch, prekvapeniach a koláčikoch, no nechýbali ani obľúbené šaláty (vylepšené grilovanými kačacími prsiami alebo červenou repou), milované avokádo či silvestrovské chuťovky. Pod stromčekom ma čakali aj dve krabičky plné prekvapení (Memebox & Kawaiibox), kozmetika od Make up revolution, ktorú som si hneď zamilovala a ďalšie úžasnosti. V decembri som tiež začala pracovať na projekte #YITTAMI (o ňom sa čoskoro dozviete viac), viedla cake-popový workshop a upiekla svoj prvý naked cake podľa skvelej blogerky Lindy z Call me cupcake. Zatiaľ čo som pred Vianocami pobehovala v koženej bunde a nových Toms oxfordkách z Urbanluxu, v mrazivých dňoch som bola rada, za svoju extrémne teplú parku, nové vysoké čižmy a baretku. A tiež som začala plniť novoročné predsavzatia! To o pozeraní kvalitných filmov (zaujímali by vás moje filmové tipy?), čítaní kníh (myslím, že Vianoce ma dostatočne zásobili), lepšom time-managemente (aj vďaka novému diáru), ako aj to, že so sebou začnem niečo robiť. Tento týždeň som začala chodiť cvičiť (& tancovať) a musím povedať, že s novými teniskami z Footshopu, ktoré sú úplne ľahučké, úžasne pohodlné a svietivo oranžovo-ružové to ide hneď ľahšie. Už teraz viem, že na jar ich budem nosiť aj normálne von, pretože chodiť v nich iba na tréning by bola veľká škoda, nemyslíte? Veľkým krokom bolo aj presťahovanie blogu na vlastnú doménu. Tisícku followerov cez gfc sa mi síce nepodarilo presunúť (neviete niekto ako na to?), no stále ma môžete sledovať na bloglovinefacebooku & instagrame, tak si teraz radšej skontrolujte či ma tam máte, nech neprídete o žiaden môj článok. A všimli ste si, že všetky tieto moje mixy nájdete už aj pekne spolu tu? Dobré, nie?

dec

šalát s avokádom a červenou repou / avokádové toastíky / rukola s grilovanými kačacími prsiami / ingrediencie na toto

dec2

sobíkové kapkejky / darčeky / vianočné ráno / najchutnejšie perníčky

dec3

gnocchi s ricottou, hráškom a slaninou / green smoothie / znova avokádo / parmezánové rizoto a na ňom bravčová panenka plnená špenátom

dec4

sladké raňajky a slané večere (& obľúbený sovičkový tanier)

dec6

nový diár & kozmetickí obľúbenci (blushing hearts, korektor a paletka Make up revolution) / memebox / dávam si do tela v nových teniskách z Footshopu a s fľašou z Urbanluxu / bielo-zlatí obľúbenci (vďaka ktorým som vyhrala u Bloges robes)

dec7

zimné outfity: jeden v baretke a novej sukni / ďalší v ružovom kabáte / potom v žltej parke / a tu aj s novými Tomskami

dec8

skvelé kokosové cookies s ovsenými vločkami / príprava na pečenie / láskyplný koláč / čokoládovo-malinové kapkejky

dec9

jedna silvestrovská / večer s horúcou čokoládou / plánovanie #YITTAMMI / vianočný kawaii box

Ako sa vám páči tento môj mix? Čo vás najviac zaujalo? A čo ste si v poslednom čase obľúbili vy?

P.s: Ak máte nejaké pripomienky k dizajnu/funkčnosti/prehľadnosti blogu, tak sem s nimi!

Majte sa krásne!

               

3 thoughts on “malý mix posledných dní | 14

Napíš komentár