what I got for Christmas…

Ahojte! Dnes prichádzam s už tradičným a sľúbeným povianočným darčekovým článkom, tešíte sa? Ja musím hneď na začiatku povedať, že som sa veeeeľmi tešila pri rozbaľovaní jednotlivých balíčkov. Tento rok som totiž nič špeciálne nechcela a ani nečakala (snáď len aby sme boli všetci spolu, zdraví a šťastní!), no o to viac som bola príjemne prekvapená, keď som uvidela to množstvo úžasných vecí, ktoré mi Ježiškovia priniesli. A že sa trafili úplne presne! Keďže som sa dostala do veku, keď mi k radosti stačia aj pekné utierky či iné vychytávky do kuchyne, dostala som okrem množstva skvelej literatúry od môjho milého aj sadu panvíc (už teraz sa teším na srdiečkové lievance), perníčkovu rodinku, pečiatku na keksíky či tie najrozkošnejšie utierky. A potom prišlo to najväčšie prekvapenie! O KitchenAid-e snívam už nejaký ten rok a tento sen sa pomaličky začína rysovať, whohooo! Veľmi som sa potešila aj mojitovým krémom z Manufaktury, balíčku od Herba Drug (určite vám napíšem svoje dojmy, keď všetky veci poriadne odskúšam, no už teraz môžem povedať, že kokosový sprcháč aj broskyňový scrub úžasne voňajú) a parfému Miss Dior Chérie z mojej najobľúbenejšej reklamy! Rovnako nadšená som bola aj z Memeboxu (o ňom bude samostatný článok) a kozmetiky Makeup Revolution, od ktorej som si pod stromčekom našla tie najrozkošnejšie srdiečkové farby na líčka, korektor a úžasnú hnedú paletku, s ktorou sa snáď už konečne odhodlám na líčenie očí. A čo by to boli sa Vianoce bez ponožiek a spodného prádla! Tentokrát som dostala vianočnú výbavičku v podobe ponožiek a nohavičiek v krásnom balení so sobom. K tomu ešte sadu mačičkových ponožiek, ten najpríjemnejší šál, ktorý ste mohli vidieť v poslednom outfite a 2 páry topánok z F&F. Strieborné oxfordky sa mi zapáčili akonáhle som uvidela tieto Tomsky a keď v Tescu objavil Ježiško tieto za desatinu ceny, bolo rozhodnuté! A tak si k nim mohol dovoliť pribaliť ešte jedny – elegantné čierno-biele mokasínko-balerínky, ktoré som chodila obzerať odkedy ich dostali. Už teraz sa teším ako ich na jar vyvetrám! Uf…ako sa tak na to pozerám, asi som predsa len musela poslúchať.
Čo hovoríte na moje darčeky? Ktorý sa vám najviac páči? A čo pekné ste pod stromčekom objavili vy? Pochváľte sa!
Ja ešte raz ďakujem všetkým svojim Ježiškom. Ste najsuper a ja ani neviem či som si to všetko zaslúžila!
 P.s: A ak mi dáte svoj lajk TU a TUTO v súťaži u Bloges robes, budem vám nekonečne vďačná. Merci!
           

24 thoughts on “what I got for Christmas…

  1. to faaaakt? :) a vidis aku si mala pravdu! sranda :D ked nevysli tie tomsky, tak som si musela najst nahradu. a uz mam vybavicku na jar. cierne tomsky, tieto discofine a mam dusu na mieste.

    Like

  2. a vieš, že som tiež uvažovala aj nad tými čiernymi? no snáď ešte aj ďalšiu sezónu prežijú tie čo mám. u nás mali strieborných plno, tak držím palce nech ich ešte ulovíš!

    Like

  3. určite napíšem! začala som ich používať a zatiaľ sú super, no bude aj samostatný kozmetický článok :)
    a ďakujeeem za hlasy!
    inak vies co bola moja prva mysliena pri tych mojito kremoch? ze by som sa nimi cela natrela :D :D

    Like

Napíš komentár