lovely sunday…

Verili by ste, že už je to rok čo brázdim Bratislavu na tomto ružovom fešákovi? Prvýkrát som vám ho predstavovala tu a keď sme dnes znova frčali okolo týchto krásnych žltých stromov, musela som sa s nimi po roku zase raz odfotiť. No nie je tá ich farba neuveriteľná? Inak čo sa týka outfitu, tak v ňom môžete vidieť hneď dva nové kúsky. Bodkované džínsy s vysokým pásom, ktoré ma zaujali hneď na prvý pohľad a obrí šál, aký som si vysnívala už pred pár mesiacmi, no stále som ho nikde nevedela nájsť. Až kým som neprišla domov a neurobila s maminou nálet na žilinské sekáče. Tam ma čakal! V skutočnosti je to pončo (čiže 2 v 1 – super, nie?), je z toho najpríjemnejšieho materiálu a už teraz viem, že túto zimu sa bez neho len tak nepohnem!
 jacketChoies / shirt-Chicwish / pants-Sheinside / shoes-Vans via Footshop / bag-VJ-style / scarf-second-hand

Čo hovoríte na tento outfit? Páči sa vám môj mega pončo-šál? A ako ste si užili víkend?

38 thoughts on “lovely sunday…

  1. Fotky sú fakt úžasne. Musím povedať, že ti to veľmi pristane. Tvoj mega pončo-šál je absolútne dokonalý. Ja taký tiež už dlhšiu dobu hľadám (nemusí byť pončo :D), no zatiaľ sa mi veľmi nedarí nájsť ho. Tak trochu ti závidím :D. Outfit sa ti fakt podaril! Džínsy sú taktiež prekrásne. :)
    Stronger2gether

    Like

  2. ó áno, aj tu sme už mali počasie na zimné bundy a hrubé svetre, no momentálne sa trošku oteplilo, a tak si to ešte užívam s koženými bundičkami a holými členkami :) a ďakujem!

    Like

  3. Krásne, bicykel je super, pre budúce fotenie navrhujem namiesto riflí sukňu tesne pod kolená a americké modelky sa môžu schovať.

    Like

Napíš komentár