Halloween giveaway!

Ahojte! Dnes tu pre vás mám jednu špeciálnu súťaž, v ktorej môžete okrem 100 dolárovej poukážky na nákup vyhrať aj mačku vo vreci balíček plný prekvapení. Sama netuším čo v ňom je (a preto dúfam, že mi to víťaz potom prezradí), no predstavujem si ho ako také lepšie kinderko. Inak myslím, že tých sto doláčov je na Sheinside-ovské pomery celkom slušný obnos, za ktorý si určite vyberiete pár skvelých kúskov. Mojim aktuálnym favoritom (nad ktorým už posledných pár dní prudko uvažujem) je táto béžová bundička. Čo poviete? Páči sa mi aj táto svetlomodrá blúzka či jednoduché pruhované šaty. A nesmiem zabudnúť na rozkošný srdiečkový trenčkot, ktorý je už na ceste ku mne. 
A čo pre výhru musíte urobiť?
1. Stačí sledovať môj blog (v pravom stĺpci cez google friend connect alebo bloglovin), lajkovať ho spolu so stránkou Sheinside na fejsbúku a prípadne aj na instagrame.
2. Do komentára mi napísať e-mail, ktorým ste sa na Sheinside zaregistrovali. Ak tam náhodou ešte nie ste, tak to za pár sekúnd napravte tu.
3. A ak by ste si chceli zvýšiť šance, tak môžte zdieľať tento príspevok na svojom facebooku či blogu.

4. Posledný bod je už len taký dobrovoľný, no ak náhodou máte nejaké pripomienky/nápady/tipy čo sa vám tu u mňa páči/nepáči, prípadne čo vám na mojom blogu chýba a určite by ste to tu chceli vidieť, tak sem s tým! Som zvedavá.

Potom vám nezostáva už nič iné ako si držať palce a dúfať, že 30.10 sa helouvínske šťastie usmeje práve na vás!

Veľa šťastia!

85 thoughts on “Halloween giveaway!

Napíš komentár