ON THE MOVE

To ako veľmi mám rada Ikeu už určite viete, no vedeli ste, že v spolupráci so špičkovými dizajnérmi z celého sveta vytvorí raz za pár rokov špeciálnu limitovanú kolekciu nábytku s prívlastkom PS? Tá tohtoročná sa nesie v znamení pohybu a celý jej koncept úžasne približuje okrem samotného názvu On the move aj toto skvelé video. Takže keď som si z bratislavského dizajn week-u odnášala rozkošný farebný stolík (do ktorého som sa zamilovala na prvý pohľad), urobili sme si menšiu prechádzku mestom, počas ktorej vznikla táto moja verzia On the move. Bolo naozaj zábavné sledovať reakcie ľudí na to ako sa v uliciach fotím s kusom nábytku. Ešteže je taký ľahký a prenosný. V Ikea dobre vedia prečo tejto kolekcii dali taký podtitul. Čo sa týka outfitu – ten som nechala úplne jednoduchý. Nové džínsy, biely top (z toho najpríjemnejšieho materiálu), obľúbené perly a topánky. Tie, ktoré na svoju premiéru čakali viac než rok a konečne to prišlo! Dokonca som práve na topánkach postavila celý outfit. Za odmenu mi urobili taký otlak, že už týždeň neviem čo si mám obuť, no pevne verím, že to ešte rozchodím. Začali ma totiž úplne baviť…
  top-Orsay / jeans-Bershka / shoes-NY / necklace-Lindex / storage tableIKEA PS 2014
Ako sa vám páči tento stolík? Čo hovoríte na najnovšiu PS 2014 kolekciu od Ikea? A na moje topánky?
P.s: Nemáte nejaký super grif na otlaky?

20 thoughts on “ON THE MOVE

  1. Jé, skvělý fotky, dneska jsem se ani tak nedívala na tvůj outfit, ale na ten stoleček :D A na otlaky bohužel nic neznám, taky vždycky trpím..

    Like

  2. KRásny outfit, pekne fotky!! :) Fotíš sa zo statívu alebo máš nejakú dobrú kamarátku, ktorá je vždy ochotná? A na otlaky nič také nepoznám. Vždy trpím, ale vravím si že tie topánky stoja za to!

    Like

Napíš komentár