bling bling…

Pamätáte si moju vtáčikovú sukňu? Neodolala som a zaobstarala jej konkurenciu súrodenca! Táto je o niečo dlhšia, nadýchanejšia a predovšetkým oveľa viac bling-bling-trblietavo-neviemakotoopísať-svetielková. Tá potlač mi totiž úplne pripomína zmes Vianoc, flitrov, trblietok, prskaviek, hviezdneho prachu a svetielok. Hodila by sa na Silvestrovskú párty, nemyslíte? Ja som si ju ale obliekla už teraz a pre ležérnejší vzhľad som pridala vzdušnú pruhovanú blúzku. Nakoniec som to celé podčiarkla obľúbenými sandálikmi na opätku a béžovou kabelkou so zlatými detailami. Všimli ste si, že v tom spadnutom lístí (prvý jesenný deň sa nezaprie) pôsobí tá sukňa ako chameleón? 
Ako sa vám páči tento outfit? Nosíte midi-sukne? A čo hovoríte na túto moju?
P.s: Viete čo je na tej sukni ešte skvelé? Má vrecká!

22 thoughts on “bling bling…

  1. Sukňa je veľmi zaujímavá, topánky k nej perfektne pasujú, ale ten pásikový top sa k tomu outfitu vôbec nehodí. Tá sukňa by si zaslúžila jednofarebný top.

    Like

  2. Chameleon efekt je naozaj pozoruhodny :) a myslim si, ze sa ti tento typ sukne velmi hodi, ale tiez musim suhlasit s tym, ze nie som uplne stotoznena s kombinaciou s pasikavym topom. Osobne by som si tiez nezvolila tento typ potlace, ale proti gustu ziaden disputat. Nech sa dobre nosi :)

    Like

  3. Máš úplne super postavu, ale táto sukňa ti robí neskutočne veľké boky (to by robila asi každému). Za mňa teda nie, tá vtáčiková je oveľa krajšia, asi to bude tou dĺžkou.

    Like

  4. bluzka sa k tomu nehodi, vyzera obycajne, skor tam dat nieco ine, sukna je chic. este lepsi chameleon efekt by bol pri mori, dole piesok a hore voda.. :)

    Like

Napíš komentár