welcome to my closet!

Ahojte! Tento článok som mala v pláne už veľmi dlho a keďže som sa konečne odhodlala k upratovaniu a nafoteniu (aspoň na niečo je ten dážď dobrý), dnes by som vám rada ukázala svoj šatník, alebo aspoň jeho bratislavskú časť. Ak vás niekedy zaujímalo ako všetko to oblečenie čo na mne vidíte v outfitoch skladujem, tak teda voilá! Najviac mi vyhovuje, keď mám vo veciach aspoň aký-taký prehľad, a preto som najradšej keď ich mám na očiach. Všetky šaty, blúzky, topy, saká a bundy visia zoradené od najsvetlejších po najtmavšie na štendri, pod ktorým mám uložené aj svoje momentálne najnosenejšie topánky. Pre úplný prehľad by som ale potrebovala minimálne 2x takú veľkú izbu (alebo v najlepšom prípade môj vysnený samostatný šatník…pamätáte keď Mr.Big vzal Carrie do toho jej?  ), aby sa mi na jednom vešiaku netlačilo aj 4-5 kúskov. Tie sa tiež snažím obmieňať podľa ročného obdobia, rovnako ako aj topánky. Letné sandálky, ktoré som pri včerajšom upratovaní uložila na zimný spánok tak vystriedali balerínky, mokasíny, oxfordky a tuším, že pomaličky prídu na scénu aj kotníkové čižmičky. Ďalšie topánky mám uložené na chodbe v botníku a v krabiciach. Nohavice, sukne, tričká, mikiny, svetre, spodné prádlo a všetko ostatné oblečenie skladujem v komínkoch v skrini. Musím sa priznať, že do Bratislavy som si toho za posledné 2 roky nasťahovala už celkom dosť a keďže mám (okrem dvoch plných skríň) rovnaký štender (len asi tak 100x prepchatejší) aj doma, je na čase trošku to preriediť. Takže určite očakávajte prírastky do mojej šopy a na VotočVohoz, ktorý je skvelým miestom, kde sa môžete zbaviť kúskov, ktoré už nenosíte, potešiť nimi niekoho iného a zároveň tam môžete uloviť skvelé oblečko za ešte lepšie ceny. 
A keď už hovorím o tom votoči, mám tu pre vás súťaž o voucher na 200kč. Ako na to?
Stačí, keď sledujete môj blog, lajkujete ho na fejsbúku spolu so stránkou VotočVohoz a do komentára mi napíšete odkaz na svoj profil na VotočVohoz. Pridať môžete aj nejaké vlastné tipy&triky na organizáciu šatníka a ak chcete vyhrať ďalších 1000kč na nákupy, ukážte ako vyzerá ten váš #MujVotocVohozSatnik. Veľa šťastia!
Čo hovoríte na môj šatník? A ako to vyzerá s jeho organizáciou u vás?

36 thoughts on “welcome to my closet!

  1. Máš nádherný šatník:) Já mam doma oblečení uložené ve skříni, která je momentálně nacpaná po okraj, ale v Olomouci (kde studuju) preferuji věšák a stojany na oblečení jako máš ty:) Miluju totiž, když můžu rukou přejíždět po oblečení a různě řadit jednotlivé kousky:)

    Lucieswlife

    Like

  2. Ta Rebecca Minkoff kabelka *_* je originál? milujem jej mini mac kabelky. Niečo podobné som našla cez zimu v F&F a je to moja najobľúbenejšia crossbody.
    Inak krásne farby a super organizovanie. Moja skriňa by tiež niečo také potrebovala. :D a Carrie flats..super :D *thumbs up*

    Like

Napíš komentár