backless dress obsession…

Dnes na trošku elegantnejšiu nôtu. Nie som veľký fanúšik hadej potlače, no na týchto šatách sa mi nejakým spôsobom naozaj páči. Ale to čo ma na nich zaujalo ešte viac je veľký výstrih na chrbte. Určite ste už postrehli, že takéto výstrihy môžem. Mali ho aj šaty z minulého postu, top, ktorý som si obliekla k vtáčikovej sukni, žiarivo červené vzdušné šaty, alebo aj tie žlté krajkové, v ktorých som varila so Zdeněčkom. Jednoducho ak niečo rafinovane odhaľuje chrbát, je veľká pravdepodobnosť, že sa mi to bude páčiť. K hadím šatám som si tentokrát obliekla už notoricky známu koženú bundičku, pridala novú béžovo-zlatú kabelku, ktorá spolu s topánkami podčiarkuje ten elegantný nádych, nemyslíte? Inak čo sa týka týchto topánok, pasujem ich za jedny z najkrajších čo mám. Veľmi sa mi páči ich tvar, jemná špička a zlatý opätok, ktorý je spolu s remienkom okolo nohy tou správnou čerešničkou.
Ako sa vám páči tento outfit? Máte radi hadiu potlač? A čo výstrihy na chrbte?

32 thoughts on “backless dress obsession…

  1. Já zas pasuju tenhle outfit na ten nejlepší a nejkrásnější, co jsem u tebe kdy viděla! Jsi fakt naprosto úžasná! Já hadí vzor dost můžu, k tomu ty barvy a ta odhalená záda!! Dokonalý, opravdu! Včetně bot, kabelky i prostředí – ty fotky jsou jako celek opravdu nádherné! Jeden z nejhezčích příspěvků, co jsem na blozích viděla všeobecně <333

    http://www.dombydom.blogspot.cz

    Like

  2. Ahoj nádherný outfit. Toto je možno trochu osobná otázka, ale zaujímalo by ma akú podprsenku nosíš do takýchto šiat alebo topov, pretože ja vždy neviem ako to mam spraviť aby som mala chrbat volny a preto by ma potešilo keby si mi odpovedela. Ďakujem :)

    Like

  3. celý tento outfit je úplne krásny:)) výstrihy na chrbte sú moje obľúbené, lebo nie sú také prvoplánové ako odhalený dekolt. a tiež topánky, ktoré tu máš, pôsobia elegantne a príjemne na pohľad, najmä spredu :)

    Like

  4. Bohužiaľ nie každá žena môže existovať bez podprsenky. Pri väčších prsiach bez podprsenky bolí chrbát, preto šaty alebo topy s výstrihom na chrbte nosiť nemôžem.

    Like

  5. šaty sú príjemné, ale top top sú tie topánky! sú ti v pohode aj keď sú z netu? žiadne tlačenie alebo že by nesedeli? lebo zrovna topánok by som sa z netu bála, ale božské sú!

    Like

  6. pri veľkosti (resp. malosti) mojich pŕs k takýmto výstrihom na chrbte podprsenku nenosím. :) ale mám aj takú silikónovú nalepovaciu, takže tá by mohla byť ok!

    Like

  7. Ahoj Rebeka :) máš strašne krásne vlasy a už dlho ti ich tajne obdivujem ;) spravila by si post a svojích vlasoch? :3 Ako sa o ne staráš, upravuješ ich :) strašne by si ma potešila

    Like

Napíš komentár