being a stylist for one day ✓

Pamätáte ako som sa vytešovala z výhry súťaže s Aussie a La Femme? A ako sme tú moju výhru – módny editoriál pre magazín La Femme pred 2 týždňami fotili? Tak teraz to už je vonku! Septembrové číslo a s ním aj výsledok fotenia s mojím stylingom je konečne na svete. Bola som veľmi zvedavá ako budú vyzerať výsledné fotky, no myslím, že sme to nakoniec celkom zvládli. Každopádne to môžete po prelistovaní posúdiť sami. Ona to bola dosť veľká výzva, keďže pár dní pred fotením si stylista, ktorý mi mal ukázať ako sa to robí poranil koleno, a tak bol celý ten kolotoč vyberania, kombinovania a požičiavania vecí iba na mne. Ešteže mi pomohli dievčatá z agentúry, s ktorými sme urobili nálet na Parndorf, kde sme vybrali všetky potrebné kúsky. Tie som potom poskladala do outfitov na celý deň, keďže konceptom fotenia bol jeden deň v živote dievčaťa. Od rána do večera. Atmosféru celého fotenia som sa pokúsila zachytiť aj na video, tak dúfam, že sa vám bude páčiť. Bola to naozaj zábava a skvelá skúsenosť. Ale poviem vám, že práca stylistu nie je taká jednoduchá ako sa môže zdať. Ono to celodenné behanie po obchodoch, hľadanie, vyberanie a kombinovanie vhodných vecí na fotenie dá celkom zabrať.
top-Zara / trousers-Mango

Čo hovoríte na video & backstage fotky?
A ak pôjdete okolo stánku, určite si to La Femme aspoň prelistujte a dajte mi vedieť či sa vám editoriál páči!

15 thoughts on “being a stylist for one day ✓

  1. Závisť. Vyskúšať si niečo nové a takto zaujímavé určite stálo zato a musím ťa pochváliť. Zvládla si to úžasne. Klobúk dolu.
    Video sa mi páči. Zatiaľ podľa mňa najlepšie.
    Slečna – modelka veľmi sympatická.
    Dúfam, že si si tie veci mohla zobrať domov. Bolo by to zaslúžené, len som si neni istá, či to tak funguje :( Ale bola by to paráda. Ach naozaj závidím a teším sa s tebou. :)

    Like

  2. nastajlovala si to úplne krásne, je tam vidno tvoj “rukopis” a páči sa mi, že je doladený každý detail, navyše modelka zároveň ladí s bytom, v ktorom sa fotilo:) ty sa do tej skrine ale tiež hodíš!
    a všetko najlepšie k včerajším menínám:)

    Like

  3. La Femme som mala v ruke už cez víkend a hneď ako som zbadala Fresshion, že si to ty. Aj som ti chcela pochváliť styling na stránkach, výsledok je krásny!:)

    Like

Napíš komentár