white & black & blue

V poslednom čase ma veľmi bavia jednoduché outfity v čierno-sivo-bielej farebnej schéme. Tentokrát som si k bielym nohaviciam obliekla top, ktorý som vám ukazovala v predošlom príspevku. Keďže teploty sa už pomaly prehupli do jesenných čísel, pridala som obľúbenú bundičku a na záver som to všetko trošku rozžiarila novou kabelkou.Tá jej výrazná modrá farba ma naozaj baví. Inak tieto fotky vznikli celkom spontánne, keď sme pri prechádzke objavili pole plné balíkov sena a ja som sa na ne hoc aj v bielych gatiach musela hneď vyštverať. 
top, jacketSheinside / trousers-Mango / bag-Persunmall / shoes, sunglasses-H&M 

Ako sa vám páči tento outfit?

22 thoughts on “white & black & blue

  1. :) veľmi pekné a musím povedať, že mám presne rovnakú balíkoslamovú diagnózu – mám už ani neviem koľko fotiek na buncoch (u nás sú to bunce) :))

    Like

  2. Tak já pořád nevím. Jsi krásná, pěkně se oblékáš, vždy jsi i hezky učesaná, namalovaná, upravená ….. Moc se mi to líbí. Problém mám ale s tím, že řada Tvých věcí je do očí bijící napodobenina buď nějaké kabelky (Chanel, Rebecca Minkoff ….) slavného návrháře nebo ale i věcí z běžných řetězců (Zara, Topshop …). Nechci zde rozpoutávat debatu o tom, že beztak všechno je napodobeninou něčeho, to ne. Jde mi o to, že nechápu, proč si místo dvaceti věcí z “Číny”, raději nekoupíš jen jednu, ale “originál”. Neodsuzuji Tě za to, to ne! Jen si říkám, že místo koženkové kabelky mít koženou a místo PES sukně mít třeba bavlněnou, tak Tě to posune v mých očích ještě víš – mezi ženy, co mají styl, cit pro módu a jsou opravdovou inspirací.
    Jako jo, asi chápu, že blog, kde by se střídalo jen pár (drahých a doufejme kvalitních – čímž nemyslím, že co je drahé, je i kvalitní, to v žádném případě!) kousků oblečení, by nebyl třeba tak úspěšný …
    Šárka

    Like

Napíš komentár